U zocht: klantenservice Radio Veronica

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Radio Veronica?

Bel 035-2046666

klantenservice Radio Veronica

Beoordeling:

klantenservice Radio Veronica
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

HitRadio Veronica is een Nederlands radiostation dat uitzendt via internet. Op 27 december 2006 om 12:00 uur in de middag startte het – toen nog onder de naam TMF Radio – haar uitzendingen op de kabelfrequenties van het voormalige RTL FM, waar even daarvoor nog Sky Radio – The Christmas Station te horen was. TMF Radio was tot 1 oktober 2008 een samenwerkingsverband tussen Sky Radio Group (Sienna Holding BV) en MTV Networks Benelux (TMF) en zendt voornamelijk hits uit op de kabelfrequentie van Hitradio BV, dat in het voorjaar van 2007 definitief is overgenomen door Sky Radio Groep (Sienna Holding BV) en MTV Networks BV. Eerst heette Hitradio BV nog RTL FM BV, ooit was dit Holland FM BV. MTV Networks heeft zich op 1 oktober 2008 teruggetrokken uit TMF Radio en sindsdien is Sky Radio Groep de enige eigenaar van het station dat thans de naam HitRadio Veronica draagt. Op 3 januari 2011 staakte de radiozender de uitzendingen via de kabel en sindsdien is de zender alleen nog via internet te beluisteren.

Het klantenservice Radio Veronica telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Radio Veronica

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Radio Veronica. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Radio Veronica, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

mike

ik luister elke dag naar veronica rock , wat mij opvalt is dat veel te vaak bepaalde nummers worden ingekort. ik begin daar zo onderhand spuugzat te worden.
DOE ER WAT AAN

R.K de Jong

G’morgen,
Elke ochtend luisteren wij op ons melkveebedrijf naar radio Veronica, naar goeie muziek.
Vanmorgen was ik teleurgesteld in hoe er werd gesproken over de betekenis van Pinksteren. Jammer dat daar zo over gesproken word.
Vr Gr Rint de Jong

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Radio Veronica

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Radio Veronica?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu