U zocht: klantenservice Radio 4

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Radio 4?

Bel 035-2046666

klantenservice Radio 4

Beoordeling:

klantenservice Radio 4
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Radio 4 is de radiozender voor klassieke muziek van de Nederlandse Publieke Omroep
De eerste uitzending van Radio 4 (toen nog Hilversum 4 genaamd) vond plaats op 28 december 1975. Dat was tevens de eerste uitzending van Veronica in het publieke bestel. De zender werd geopend door (een typetje van) André van Duin. In het begin waren er alleen ’s avonds programma’s en werd een deel van de zendtijd gevuld door Teleac, maar al vrij snel werd de zendtijd uitgebreid. Tegenwoordig zendt de zender 24 uur per dag uit. Radio 4 zendt surround sound uit via internet en satelliet. Bij de programmering verschuift de nadruk de laatste jaren overdag van complete werken naar fragmenten uit het bekendere klassieke repertoire. ’s Avonds wordt gewoonlijk een volledig concert uitgezonden. Radio 4 is tegenwoordig horizontaal geprogrammeerd. Er is een ochtendshow met Margriet Vroomans en ook een goed beluisterd programma is De Klassieken met Clairy Polak (voorheen Maartje van Weegen) van de AVRO.
De volgende omroepen zenden uit op Radio 4: KRO, TROS, AVRO, NPS, VARA, NCRV, VPRO, Omroep MAX en de Joodse Omroep.

Het klantenservice Radio 4 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Radio 4

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Radio 4. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Radio 4, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

M.Kappers

Ik vind het erg jammer dat Clary Polak op radio 4 ochtend ermee moet ophouden, ze was een verademing.Prettige stem, geen gebabbel. Nu vrees ik het ergste: alstjeblieft niet die Maartje (Stokkers?)van het eerste vroege ochtendprogramma . Ze is wel meer ter zake (muziek-) kundig dan Mieke van der Weij, maar heeft de neiging gesprekken met anderen met een verpletterende dooddoener af te sluiten.(Reactie doorsturen, svp.)

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Radio 4

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Radio 4?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu