U zocht: klantenservice Proteq

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Proteq?

Bel 035-2046666

klantenservice Proteq

Beoordeling:

klantenservice Proteq
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het afsluiten van verzekeringen die goed bij uw levenssituatie passen is nooit een verkeerde keuze. Uiteraard kan het wel verschil uitmaken waar u deze verzekering afsluit. Doet u dit bij Proteq? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke service en een goede premie voor uiteenlopende verzekeringen.

Autoverzekering
Woonverzekering
Reisverzekering
Dierverzekering

Ze hebben een breed aanbod aan verzekeringen hier. Het is praktisch mogelijk om ieder onderdeel in uw leven te verzekeren. Van uw inboedel tot ongevallen en van uw huisdier tot de reizen die u onderneemt. Uiteraard gaat dit allemaal gepaard met persoonlijke service. Zij staan voor tevredenheid, persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Hier kunt u rekening op een advies op maat en de verzekeringen die daarop aansluiten. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan het telefoonnummer van Proteq te gebruiken. U wordt dan te woord gestaan door een van de vriendelijke medewerkers die ervoor zullen zorgen dat u de verzekeringen krijgt die het beste bij u passen. Bent u al klant bij Proteq en wilt u juist meer informatie over hoe bepaalde dingen werken bijvoorbeeld? Of heeft u een vraag over een rekening die u ontvangen heeft? Bel dan het telefoonnummer van Proteq om meer te weten te komen.
Een reisverzekering via het telefoonnummer van Proteq
Weet u niet wat het telefoonnummer van Proteq is en wilt u dit zo snel mogelijk vinden? Dan hebben wij de tip voor u! Op de website van Contact NL hebben ze namelijk de contactgegevens van alle belangrijke bedrijven in Nederland verzameld. U kunt op een aantal manieren bijvoorbeeld het telefoonnummer van Proteq krijgen. U kunt het dus vinden op de website van dit bedrijf. Maar ook kunt u telefonisch contact met ze opnemen. Hiervoor gebruikt u het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 per minuut heeft u dan toegang tot de telefoonnummers van alle belangrijke bedrijven in Nederland. U kunt ook direct doorverbonden worden met het telefoonnummer van Proteq. Een andere optie waar u voor kunt kiezen is het toegestuurd krijgen van het telefoonnummer van Proteq via een sms-bericht. De voorkeur die u heeft is natuurlijk geheel aan u. Wanneer u contact opneemt met de medewerkers van NL Contact dan kunt u ze dit allemaal voorleggen en zij helpen u dan weer verder. U kunt bijvoorbeeld een reisverzekering afsluiten bij Proteq. Ook als u van huis weggaat wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en het is toch wel erg vervelend als u hier op vakantie mee te maken krijgt. Met de reisverzekering van Proteq hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken om de consequenties die dit kan hebben.
Meer weten?
Of u nu wel al of nog geen verzekeringen heeft bij Proteq, het staat u natuurlijk altijd vrij om het telefoonnummer van Proteq te bellen. Wanneer u contact opneemt, dan krijgt u een keuzemenu te horen. Door hier de juiste keuze in te maken, krijgt u de medewerker aan de lijn die u het beste kan helpen. In de meeste gevallen zijn ze er bij NL Contact goed van op de hoogte wat de keuzemenu’s zijn en zij kunnen u dus meteen vertellen wat de juiste keuzes zijn om te maken. Hierdoor heeft u dus niet alleen snel het telefoonnummer van Proteq te pakken, maar ook wordt u een stuk sneller te woord gestaan. Zo is het ineens niet meer zo vervelend om contact op te nemen met een klantenservice. Dit maken ze via NL Contact niet alleen makkelijker, sneller, maar ook leuker.
Proteq is een Nederlandse verzekeraar die sinds 1988 een onderdeel is van SNS REAAL.
Proteq is voortgekomen uit het Hooge Huys. Deze verzekeraar begon al vroeg met direct writing activiteiten. Dit werd een zodanig succes dat dit conflicteerde met de reeds bestaande loondienstorganisatie van Hooge Huys. Om deze reden werd direct writer Proteq opgericht. Na de overname van Hooge Huys door Reaal, kwam vakbond FNV met het verzoek om ledenverzekeringen. De vakbond was aandeelhouder in Reaal en vond bij Proteq een plek hiervoor. Toen de FNV verzekeren niet langer zag als kernactiviteit, is Proteq gestopt met FNV Ledenverzekeringen. De kernactiviteiten zijn het direct verzekeren van consumenten en verzorgen van verzekeringen voor klanten van andere bedrijven, zoals Vroom & Dreesmann en Kruidvat.
Sinds 2004 worden voor zakelijke organisaties producten via het internet aangeboden. Ook is het bedrijf momenteel marktleider op het aanbieden van ziektekostenverzekeringen voor huisdieren via de tak “Dier en Zorg”. Sinds 2005 worden alle producten en diensten ook aangeboden via de bedrijfssite op internet.

Het klantenservice Proteq telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Proteq

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Proteq. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Proteq, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Th.Benders Dorpsstraat 105 Hlmond

polis nr. 75021658
Steeds krijg ik betalingsverzoeken van bovenstaande polis , terwijl ik deze reeds in januari
heb opgezegd. Wens hier niet meer over lastig gevallen te worden.

Contact

 

035-2046666

 

 

http://www.proteq.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Proteq

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Proteq?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu