U zocht: klantenservice Pro Life

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Pro Life?

Bel 035-2046666

klantenservice Pro Life

Beoordeling:

klantenservice Pro Life
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Telemedia is een Nederlands initiatief om een goed overzicht te bieden van een breed scala aan services en diensten met bijbehorende contactgegevens. Een van de verzekeraars die op deze website te vinden is, is Pro Life. Pro Life is een verzekeringsmaatschappij die zich richt op een nichemarkt. In de verzekeringsbranche bestaan een groot aantal marktleiders zoals Achmea, Centraal Beheer en Interpolis. Nu bieden deze grote marktleiders ook maatschappijen die zich richten op een kleinere groep in de samenleving. Zo beschikt Achmea bijvoorbeeld over een exclusieve zorgverzekering dat zich richt op mensen met een christelijke levensopvatting. Het is officieel een product van Agis Zorgverzekeringen, maar dat is sinds 2007 onderdeel van Achmea. Het telefoonnummer van Pro Life is makkelijk te vinden op Telemedia. Dat is tenslotte ook het doel van Telemedia: het aanbieden van contactgegevens van allerlei services. Het telefoonnummer van Pro Life is echter niet gratis. De kosten zijn 80 cent per minuut. 
Telefoonnummer Prolife
Hoe onderscheid ProLife zich nu exact ten op zichtte van andere verzekeringen. Zoals eerder vermeld is Pro Life een zorgverzekering die zich primair richt op mensen met een christelijke levensopvatting en die het leven waarderen. Het leven is een zegening en dat moet geëerd worden. Zo richt Pro Life zich op mensen, of klanten, die niet bij willen dragen aan zaken zoals:

Abortus provocatus
Euthanasie
IVF
Geslachtsverandering
Bepaalde vormen van anticonceptie zoals sterilisatie en de morning-afterpil

Het is niet dat Pro Life geen services of diensten biedt ter ondersteuning bij anticonceptie. Pro Life biedt bijvoorbeeld wel christelijke psychologische hulp en palliatieve zorg. Daarnaast vergoedt deze verzekeringsmaatschappij cursussen voor natuurlijke gezinsplanning. Dit als alternatief voor andere anticonceptiva en IVF. Het telefoonnummer van Pro Life is niet direct noodzakelijk aangezien veel informatie over de organisatie voorhanden is op de website. Pro Life betekent natuurlijk letterlijk: voor het leven. Je hoeft niet te bellen met het telefoonnummer van Pro Life om deze missie duidelijk te krijgen. Pro Life wil het leven vieren en ziet het als een wonder, of beter gezegd: een geschenk van God. Het leven is waardevol. De overtuiging bij Pro Life is dat het leven als een geschenk gezien moet worden. Op deze manier is het leven iets om te eren, zelfs als de gezondheid afneemt. In deze gevallen verdient het juist zorg, aandacht en bescherming. En dat is wat Pro Life wil bieden. De ondersteuning die we nodig hebben als het leven tegenzit. Pro Life is een relatief kleine organisatie waar 25 medewerkers bij betrokken zijn. Deze persoonlijke aanpak past helemaal bij de filosofie. Aandacht en vertrouwen staan hoog in het vaandel. Met een klein team wordt in elk geval maatwerk geleverd en persoonlijk advies gegeven. Pro Life beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dit is natuurlijk geen toeval. De persoonlijke aanpak en de intieme sfeer die daardoor gecreëerd wordt, is bestempeld met een keurmerk. Ze pretenderen niet alleen klantgericht te zijn, maar ze brengen het ook in de praktijk. Deze persoonlijke aanpak is zichtbaar op de website, ook hiervoor hoef je geen contact op te nemen met het telefoonnummer van Pro Life. Een uniek initiatief dat geïnitieerd is door Pro Life is de Christelijke Zorg Award. Jaarlijks wordt deze zorgaward uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op een bijzonder manier heeft ingezet voor christelijke zorg in Nederland.  
Contact
Zoals eerder aangegeven vind je veel informatie direct op de website van Pro Life. Je kan makkelijk een account aanmaken en vragen online stellen. Nu is persoonlijk contact in sommige gevallen noodzakelijk, dus het telefoonnummer van Pro Life is makkelijk te vinden. Het telefoonnummer van Pro Life is 033 422 81 88.
Pro Life Zorgverzekeringen is een van de twee Nederlandse zorgverzekeraars die vanuit een christelijke levensopvatting werkt. Het is een product van Agis Zorgverzekeringen, dat sinds 2007 een onderdeel is van Achmea.
Pro Life richt zich op klanten die bewust niet willen meebetalen voor zaken als abortus provocatus, euthanasie, ivf, geslachtsverandering en bepaalde vormen van anticonceptie zoals sterilisatie en de morning-afterpil. Deze zorgverzekeraar biedt daarentegen wel christelijke psychologische hulp en palliatieve zorg aan en vergoedt een cursus natuurlijke gezinsplanning als alternatief voor andere anticonceptiva en IVF.

Het klantenservice Pro Life telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Pro Life

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Pro Life. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Pro Life, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Pro Life

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Pro Life?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu