U zocht: klantenservice Primark

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Primark?

Bel 035-2046666

klantenservice Primark

Beoordeling:

klantenservice Primark
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 6 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Primark Klantenservice
De Primark is een winkelketen dat bekend staat als een zogenoemde “baanbrekende winkel”. De Primark is een winkel voor kleding en accessoires welke voor een lage prijs worden aangeboden. Primark is vooral bekend in Europa. Sinds een aantal jaar is de Primark ook erg bekend geworden in Nederland en staan er dagelijks rijen met mensen voor de ingang van de winkels. Met name onder de studenten en mensen met wat minder geld is de winkel erg populair. In totaal heeft de Primark meer dan 230 winkels. Voor meer informatie over deze winkels kunt u kijken op de website klantenservice van Primark.
Hoe de Primark is ontstaan
In Ierland heeft de Primark de naam Penneys. De eerste winkel werd in Ierland geopend in 1969 in Dublin. In 1971 werden ook de eerste winkels buiten Dublin geopend en in 1973 ging de Primark zich ook richten op Groot Brittannië. In 2006 werden de eerste winkels in Spanje geopend. Pas in 2008 kwam de expansie op gang naar Nederland, België, Duitsland en Portugal. De eerste winkel in Nederland was de Primark in Rotterdam, welke in december 2008 werd geopend. In 2009 kwamen de eerste winkels in België en Portugal en Duitsland. Sinds 2011 heeft het bedrijf niet stil gezeten en zijn er meerdere vestigingen bijgekomen in Groot Brittannië, Nederland, België, Duitsland Spanje en Portugal. In totaal heeft de Primark nu 268 winkels geopend over heel Europa verspreid. In iedere vestiging vindt u een aparte balie voor de klantenservice van Primark.
Doelstelling en visie van Primark
De Primark verkoopt kleding en accessoires voor zeer lage prijzen. Toch gaat het succes van de Primark niet ten koste van anderen. Primark maakt geen gebruik van kinderarbeid, discrimineert niet en maakt bovendien gebruik van veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden. Het bewijs hiervoor is de aansluiting bij Ethisch handelen initiatief. Bovendien staat de Primark ook voor milieuvriendelijkheid en neemt hier dus ook de verantwoording voor. Dit doen ze onder andere door de plastic tasjes te vervangen door papieren draagtassen. Aan de balie van de klantenservice wordt meer informatie verstrekt over dit onderwerp. De Primark werkt met een aantal kostenbesparende strategieën waardoor zij hun klanten de laagste prijzen kunnen bieden. Zo besparen ze bijvoorbeeld op het maken van reclame. Bovendien heeft de Primark een groot aantal winkels waardoor de inkoop van producten erg goedkoop wordt.
Klantenservice Primark
Voor vragen, klachten of andere opmerkingen kunt u altijd terecht bij de klantenservice van Primark. In iedere vestiging vindt u een balie speciaal voor Primark klantenservice, en bovendien kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Ook het ruilen of retourneren van artikelen is bij Primark geen probleem. Binnen 28 dagen kunt u uw aankopen retourneren of ruilen. Zorg dan wel dat u de originele bonnetjes, prijskaartjes, en labels nog hebt. Ondergoed, sieraden en cosmetica worden niet geretourneerd. Als u iets wilt retourneren zult u naar de klantenservice in de winkel moeten gaan, het niet mogelijk om dit per post te doen. Bij de klantenservice van de Primark kunt u ook een giftcard kopen. Een giftcard is altijd leuk om cadeau te geven. Als u een Primark giftcard wilt kopen moet er minimaal 5 euro op staan, en er kan maximaal 200 euro op komen te staan. Je hoeft dan niet het hele bedrag in één keer te besteden. Zorg wel dat je de kaart binnen twee jaar gebruikt, want na twee jaar is de kaart niet meer geldig.

Het klantenservice Primark telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Primark

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Primark. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Primark, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★☆☆☆
Slechte klanten service, ben huilend de deur uit gegaan met 3 tassen vol. Mijn 2 dochters en ik komen elke week in Arnhem. Dit is nu de tweede keer dat ik onbeschoft te woord ben gestaan, notabene door dezelfde medewerkster
- Faasen

★★☆☆☆
Slechte klanten service, ben huilend de deur uit gegaan met 3 tassen vol. Mijn 2 dochters en ik komen elke week in Arnhem. Dit is nu de tweede keer dat ik onbeschoft te woord ben gestaan, notabene door dezelfde medewerkster
- Faasen

★★☆☆☆
Slechte klanten service, ben huilend de deur uit gegaan met 3 tassen vol. Mijn 2 dochters en ik komen elke week in Arnhem. Dit is nu de tweede keer dat ik onbeschoft te woord ben gestaan, notabene door dezelfde medewerkster
- Faasen

★★☆☆☆
Slechte klanten service, ben huilend de deur uit gegaan met 3 tassen vol. Mijn 2 dochters en ik komen elke week in Arnhem. Dit is nu de tweede keer dat ik onbeschoft te woord ben gestaan, notabene door dezelfde medewerkster. Vervolgens stapte ik op mn fiets met 3 volle tassen primark,ben kei hard op.mijn rug gevallen. Tassen gescheurd en ben onderweg ook het nodige verloren. o.a borstel, 2 shirts en 1 blouse. Wat een slechte service!!
- Faasen

★★★☆☆
Komt de nasa collabaration ook naar nederland??
- Wesley

★☆☆☆☆
Mega slecht!! Wanneer een artikel kapot is of niet naar behoren werkt en maakt niet uit of het 1 euro is of 50 euro altijd een artij moeilijkheden!
- F v Stip

M.Brand

Beste Primark,

In week 34 heb ik een cadeaubon bij de Primark in Düsseldorf gekocht (€ 15), met daarbij de vraag of deze bon ook in NL geaccepteerd wird en het antwoord was duidelijk JA.
Mijn nichtje heeft afgelopen zaterdag bij de Primark in Enschede inkopen gedaan en tot haar en mijn grote verbazing werd de bon NIET geaccepteerd.
Hoe kan dit en hoe gaan we dit oplossen ?

M.vr.groet,
M.Brand
Varviksingel 57
7512 EK Enschede
0652672631

Elske bulk

Hoi, ik ben Elske bulk, de mama van flor (3 jaar). Mijn zoontje is supergek op al die actiefiguren waarvan jullie filiaal in Almere tal van leuke kleren en artikelen te koop heeft. Nu hebben wij gezien dat in de etalage borden staan met actiefiguren erop. Mijn vraag is of wij alstublieft die borden over kunnen nemen als jullie die etalage gaan vervangen? Jullie zouden mijn zoon er een groot plezier mee doen.elskebulk@gmail.com
IK ben uiteraard bereid u er voor te betalen. ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groeten, Elske Bulk

rbookelmann

op zoek naar hoofdkantoor primark nederland
ik heb 3x moeten bellen
1ste en 3de keer werd na het doorverbinden de verbinding verbroken.
2de keer kreeg ik een bedrijf aan de lijn (trustkantoor) dat niet bekend was met u…
1ste en 3de keer zei uw medewerker dat t hoofdkantoor in Zoetermeer was overigens en 2de keer was t in Amsterdam….

imme

geen email adres! >:(

George Jean schiphorst

Ik ben heel tevreden met primark maar wanneer heeft primark een winkel in Utrecht overvecht of centrum van Utrecht dat zou wel mooi zijn voor ons ik ga niet elke keer naar Almere toe om naar primark te gaan om kleren te kopen.

Eline Vink

Geachte heer/mevrouw,

Allereerst vind ik Primark een geweldige winkel!
Afgelopen maandag heb ik een tas gekocht bij de Primark (Jacquard weekend 1151914).
Ik kwam er echter achter dat er geen koord in de binnenkant van de tas zat. Ik weet niet of dit er normaal wel in hoort?
Het zou kunnen dat de caissière het er dan met het papier uit heeft gehaald.
Als het klopt dat hier een koord bij hoort, wat kan ik dan doen? Ik woon in Maastricht en Primark is dus best ver weg.

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groeten,
Eline Vink

Rowan

Geachte heer/mevrouw,

Graag wilde ik informeren naar het volgende. Onlangs heb ik mijn CV en verder informatie verstuurd op de vacature voor de nieuwe Primark in Zoetermeer. Graag zou ik er fulltime aan de slag gaan. Ik heb 10 jaar ervaring in de mode, zowel in winkel (verkoop, visual merchandising, etalages veranderen, (2 wekelijks) acties en promoties, als assistent bedrijfsleider) als in het magazijn. Ik vraag me af wanneer de winkel nu daadwerkelijk zal worden geopend? En wanneer worden de selecties gedaan voor het nieuw aan te nemen personeel? Kunt u mij ook een emailadres sturen om mijn CV nogmaals toe te sturen? Mijn andere verzending van mijn CV is misschien niet goed gelukt wegens een ander bestands formaat van mijn CV?

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,

Rowan de Best

Kamila batur

Wil een primarkt winkel in mijn stad openen en leiden.
Bij wie moet ik zijn en wat zijn de voorwaarden.
Kan telefoonnummer ook niet vinden van het hoofdkantoor.

mar

Eerst ben je snel aan de beurt vervolgens komt er een telefoniste die vraagt waarmee ik wil worden doorverbonden. Ik zeg primark enschede, verbindt ze me door… krijg ik een in gesprektoon…… 4 minuten verder en 5 euro lichter…. kzooi.

Nikki

Hai,
Ik vind de primark echt heel leuk. Maar waarom is in het noorden van het land nog geen vestiging? Ik woon zelf in Leeuwarden en als dan naar de primark wil moet ik dik een uur reizen. Ik vind het erg jammer dat er steeds nieuwe winkels gebouwd in de randstad. Daar zitten al een paar. Dus misschien een idee om ons niet te vergeten 😉

wolferink

Primarkt Enschede is telefonisch niet te bereiken, en als je dan de Klanten service probeert te bellen, met de vraag hoe kan ik ze bereiken? Zeggen ze heel brutaal: We kunnen dan ook niet voor u doen, en hangen vervolgens de telefoon op.
Nou dus een iets meer klantvriendelijke telefonistes zou fijn zijn!

Tugba

Ik wil geen nummer maar een email adres voor een klachtenbrief !!

Monique

Donderdagavond in primark Almere geweest, wat ik heel ONBELEEFD en ASOCIAAL vindt dat een verkoopster in een andere taal dan Engels of Duits staat te praten met een vriendin of familielid. (ik kon de taal niet verstaan)

W de jong Maassluis 1-09-2015

als een artikel lager is geprijsd dan de kassa bon aan geeft verlangd de primark dat je terug komt naar de winkel om dat weerbericht te trekken maar dat kost mij €10.-reiskosten om €2.- terug te krijgen dat is niet reeel
Gr.
wdejong@kabelfoon.nl

Sandra Jonker

Geachte Dhr/ Mevr,
In Aalten zouden wij graag ook een primark willen hebben!
Ik weet nu al dat hier veel animo voor is!
Groetjes, S Jonker

larissa

Het bellen kost wel 80 cent en dan moet je ook nog eens een beginningsbedrag betalen… onzin

anoniem

beste primark,

wij zijn zeer tevreden over uw winkel. maar we vroegen ons wat af.

wij zijn benieuwd of er ook kleren, tassen, schoenen etc. door kinderen word gemaakt?

wij zouden het op prijs stellen als we een reactie terug krijgen.

bij voor baad dank.

met vriendelijke groet,
anoniem.

elly van let

ik kan nergens contact leggen over informatie opening primark hilversum

Prut

Nemen niet eens de moeite om de de telefoon op te nemen, waardeloos!!!

Anoniem

Walgelijke vorm van diefstal!!!

C.Kurris

bestelde artikelen d.d. 05-06-2017 zijn nog steeds niet geleverd. Bestelnummer 23372617 wel reeds betaald. Dus waardering (misschien oplichting LIghIn TheBox.com is 0000

JamAl

Ik was gisteren in een van jullie vestigingen, namelijk in enschede om paar sokken te kopen. Ik zag leuke skoken met Engelse vlaggen erop voor 3 euro die afgeprijsd waren dacht ik. Een maal bij de kassa zij de kassa medewerkster dat deze niet in de aanbieding waren na ik betaald heb. Ik heb haar aangegeven dat deze in de aanbieding waren en ze ging zelf de sokken bekijken, en het klopte inderdaad dat het in een sale rek hingen met stikker met 3 euro erop alleen dat klopte niet. Maar ik kon mijn geld terug krijgen omdat het jullie fout is. En ik die sokken paar seconden geleden had gekocht. Dus ik naar klantenservice om mijn geld terug te vragen. Eerst goed uitgelegd en dat een andere kassiere heeft aangeven dat ik de geld terug kan krijgen. Begonnen ze ontzettend moeilijk te doen en die supervisor al helemaal. Ik dacht bij me eigen hebben jullie stond in jullie oren of zo. Nee meneer sokken mogen niet geruild woeden. Dat wist ik allang . Maar heb het net paar seconden gekocht . En jullie fout niet de mijne dus ik wil.gewoon de geld terug . Maar die pubers blijven bijdehand doen. Dus ik weer naar beneden. Een lieve hindostaanse vrouw aangesproken verhaal uitgelegd. Zij heeft de manager erbij gehaald en die gaf ook aan dat ik gewoon mijn geld terug kan krijgen. Hij mee naar boven om te zeggen direct mijn geld terug te geven. Die pubers wisten niet meer wat ze moesten zeggen. Antwoord was . Hygiëne ja duhhhh . Ik heb ze niet eens meegenomen naar huis . En niet een aangehad of gepast. Kassa medewerkster gaf aan dat het goed was. Drie keer verhaal uitgelegd . Die supervisor dufde me niet aan aan te spreken, alleen achter een muurtje antwoorden met nee die kneus. Ik heb hier geen zin meer in om eerst elende te veroorzaken voor ze het zelf eindelijk begrijpen . Dit is vaker gebeurt met artikelen van jullie . Dit is ook de laatste keer dat ik dit mee maken. Dan dien ik een officiële klacht in tegen jullie. Is dat duidelijk

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Primark

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Primark?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu