U zocht: klantenservice Pretium Telecom

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Pretium Telecom?

Bel 035-2046666

klantenservice Pretium Telecom

Beoordeling:

klantenservice Pretium Telecom
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Pretium Telecom is na KPN de grootste aanbieder van traditionele vaste telefonie in Nederland. Pretium Telecom bestaat al sinds 1996. Pretium Telecom biedt haar klanten enkel kwaliteit. Daarom maakt het bedrijf gebruikt van de betrouwbaarste techniek die beschikbaar is, namelijk het telefoonnetwerk. Na meer dan 100 jaar ontwikkeling en verbetering is het telefoonnetwerk dan ook ontzettend betrouwbaar. U bent dan ook altijd bereikbaar en de verbindingen zijn goed. Het is wettelijk zo geregeld dat Pretium Telecom dezelfde aansluitingen en diensten levert als KPN omdat zij ook het gebruik van de telefoonnetwerk van KPN kopen. Bij Pretium Telecom worden de processen wel zelf beheerd. Dit is de reden dat Pretium Telecom thuisbellen goedkoper kunnen aanbieden dan KPN zelf. Wanneer u overstapt van een andere aanbieder dan blijft alles gewoon hetzelfde en Pretium Telecom regelt alles voor u en u zal geen seconde zonder telefonische verbinding zitten. Behalve dat u voordeliger belt! Uw abonnement en het starttarief bij Pretium Telecom is goedkoper bij het vergelijkbare abonnement bij KPN. U bespaart echter ook op de telefoongesprekken zelf. In het weekend en ’s nachts belt y sowieso helemaal gratis naar vaste nummers in Nederland. Wanneer u een uitgebreider abonnement kiest belt u ook in de avond helemaal gratis. Daar komt bij dat de gemiddelde gebruiker tevens 70% bespaart op zijn of haar telefoon gesprekken. De abonnement kosten worden van uw rekening afgeschreven via een automatisch incasso. Pretium Telecom heeft een speciale deal om te bewijzen dat het bedrijf het goedkoopst is. Deze heet de Pretium Garantie Bellen en luidt als volgt: “Indien u van een Pretium abonnement gebruikmaakt gedurende een hele maand en uitsluitend met Pretium belt naar zowel nationale als internationale bestemmingen en u toont aan dat de door Pretium in rekening gebrachte telefoonkosten (exclusief de kosten van bellen naar servicenummers) in die maand met een andere telecomaanbieder minder zouden hebben gekost met een vergelijkbaar abonnement, dan betaalt Pretium u dubbel het verschil (excl. BTW) terug.” Bij de abonnementen zitten ook handige extra’s zoals nummerweergave, een voicemail instellen en de mogelijkheid tot een wisselgesprek. Klanten zijn erg tevreden over Pretium Telecom. 95% vindt dat zij minder of hetzelfde betalen in vergelijking tot hun oude aanbieder. Slechts 3% van de Pretium klanten zoekt contact met de klantenservice. Uit onderzoek blijkt echter wel dat Pretium klanten over het algemeen meer tevreden zijn over de klantenservice van Pretium dan de klantenservice van KPN. Mocht u dus vragen hebben, over bijvoorbeeld abonnementsvormen of aansluitingen, dan kunt u gerust het telefoonnummer van de klantenservice bellen of op de website kijken. De klantenservice medewerkers van Pretium Telecom staan voor u klaar en helpen u graag, dus twijfelt u bij een vraag niet om het telefoon nummer te bellen!

Het klantenservice Pretium Telecom telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Pretium Telecom

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Pretium Telecom. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Pretium Telecom, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

verhoeven

Ik wil mijn specificaties kunnen in zie.
eerst krijg ik die opgestuurd thuis nu niet meer.
En ik ben al meren maal proberen in te logen maar helaas.

FrancienVerhoeven

Hissink

Het alternatief voor 0900 nummer staat uitgeschakeld. Op de website staat ook geen emailadres vermeld

Van Vliet

Oude mensen misleiden door zich voor te doen als KPN. Schandalig gewoon ik ga echt aangifte doen mijn ouders zijn er helemaal van slag van. Sluiten die boel.

ronny

DrVLka http://www.MHyzKpN7h4ERauvS72jUbdI0HeKxuZom.com

P.J.Herrema

Na het sturen van een fax over de opzegging van het abonnement heb ik nog steeds geen reactie ontvangen

geke booi

niks met niks betreft service of nakomen beloftes

G. Kuik

Ik vind het een schande dat jullie oude mensen benaderen die het niet helemaal snappen en er in stinken terwijl ze dat niet willen

Mpiekdenhartog

Schandalig erin geluisd door telefoniste van u. Deed net of ze van KPN was!!!!
Wil bij KPN blijven en ga niet naar premium.

Per heden geannuleerd.

Graag bevestiging hiervan !

Klantnymmer 2965135

tolhuysen

geen telefoon !!!!!!al weer niet !!!!
wij willen opzeggen !!!!!
jullie zijn s avonds niet te bereiken !!!!!
klant no 2666443

versluis gmp

ik heb meerdere malen gevraagd of u contact op wil nemen met mij voor een goedkoper vaste aansluiting maar tot de dag van vandaag geen reactie ik zit zonder werk en kan deze vast bedrag niet meer voldoen anders kom ik in de problemen hoogachtend versluis
bertha van moerdregtpad 8 2841 sr moordrecht

gieling

bel omdat er een storing is in de vaste lijn verbinding aangesloten op een alarm van mijn tante en er is niemand die mij kan informeren klantenservise is alleen te bereiken op werkdagen hoe moet dit in het weekend als er iets gebeurd slechte servise namens mijn tante mevr reulink

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Pretium Telecom

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Pretium Telecom?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu