U zocht: klantenservice Prenatal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Prenatal?

Bel 035-2046666

klantenservice Prenatal

Beoordeling:

klantenservice Prenatal
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Prenatal is een specialist in baby-artikelen. Bij deze specialist kunnen vrouwen alles vinden wat er nodig is voor de opvoeding van hun kindje. Prenatal is 24 uur per dag bereikbaar, gedurende de hele week.
Het bedrijf is opgericht in 1959. Het bedrijf is momenteel de grootste specialist in babyartikelen in heel Nederland. Er zijn in totaal 67 winkels in Nederland. Deze winkels bestaan uit 19 warenhuizen, 44 stadswinkels, 4 V&D shop-in-shops en de Prenatal webshop.
Prenatal is gebaseerd op vijf kernwaarden. De eerste is dat het bedrijf toegewijd is en zich altijd 100% inzet voor de klanten. Ten tweede zijn de producten betaalbaar en levert Prenatal de producten voor de beste prijs. Ten derde is het bedrijf betrouwbaar, levert Prenatal altijd de beste service, kwaliteit en garantie. Ten vierde is Prenatal verrassend. Het heeft een gevarieerd aanbod, waar je inspirerend kunt winkelen. Ook is het bedrijf goed bereikbaar, vanwege het feit dat het bedrijf al 67 winkels heeft. De bereikbaarheid van het bedrijf wordt bevorderd door de webshop, die 24 uur per dag, gedurende de hele week beschikbaar is.
U kunt op verschillende manieren in contact komen met Prenatal. Op de website van Prenatal is een contactformulier opgenomen. Indien u daar uw voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, onderwerp en bericht invult en dit formulier verzendt, zal Prenatal zo snel mogelijk contact met u opnemen. De klantenservice van Prenatal is tevens telefonisch bereikbaar. Hier dient u het nummer 0900-77362825 voor te gebruiken. Indien u belt naar dit nummer, kost het u 35 cent per gesprek en uw gebruikelijke belkosten. Het telefoonnummer is te bereiken van 8:30 tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag is zondag is de klantenservice gesloten.
Mocht u het hoofdkantoor willen bezoeken, kan dat in Amersfoort. Het hoofkantoor Prenatal Hearts is gevestigd aan de Euroweg 100, 3825 HD Amersfoort. Indien u Prenatal echter wenst aan te schrijven, kunt u uw brief adresseren aan Prenatal, Postbus 2012, 3800 CA Amersfoort. U kunt uw vragen tevens stellen via de sociale media. Prenatal is actief op Twitter, Facebook en Pinterest.

Het klantenservice Prenatal telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Prenatal

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Prenatal. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Prenatal, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Prenatal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Prenatal?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu