U zocht: klantenservice Plopsaland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Plopsaland?

Bel 035-2046666

klantenservice Plopsaland

Beoordeling:

klantenservice Plopsaland
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Plopsaland is een groot attractiepark in België. De Plopsa-parken bestaan uit verschillende themaparken. Zo is Plopsaland De Panne een groot attractiepark met verschillende attracties, daarnaast zijn Plopsaqua de Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo ook onderdeel van Plopsaland.
Plopsaland is het land van Kabouter Plop. Kabouter Plop is een fictief figuur, die bekend is geworden van de serie Kabouter Plop van Studio 100.
Plopsaland de Panne is gevestigd in Adinkerke. In het attractiepark zijn veel verschillende attracties. Op de website van Plopsaland is een overzicht gegeven van alle attracties. Er kan een categorie worden geselecteerd en binnen de categorie kan weer een keuze worden gemaakt. De categorieën zijn actie, familie, indoor, kinderen en water. Ook bestaat de mogelijkheid om je lengte door te geven, waardoor er per persoon bekeken kan worden welke attracties toegankelijk zijn.
Het is mogelijk om een schoolreis te organiseren naar Plopsaland. Docenten krijgen gratis toegang op vertoon van een lerarenkaart of een vergelijkbare kaart. Indien er meerdere begeleiders gaan, wordt er een gereduceerd tarief gehanteerd. Deze tickets kunnen online worden gekocht. Bij de aankoop van de tickets in het park zelf, geldt de korting niet. Ook kan er online een menu worden samengesteld, zodat alles al klaar gezet kan worden op de dag zelf. De Belgische en Nederlandse leerkrachten kunnen in een beperkte periode naar de verschillende parken van Plopsaland.
Plopsaland is ook toegankelijk voor personen met een handicap. Bij het ontwerpen van de parken is hier rekening mee gehouden. Daarnaast is er een speciale gids, waar personen met een handicap alvast in kunnen kijken voordat ze naar het park gaan. Het geeft een goed beeld van het beleid dat gevoerd wordt door Plopsaland. Personen die een handicap hebben, betalen een gereduceerd tarief. Deze tickets zijn alleen verkrijgbaar in Plopsaland en worden niet online verkocht.
Plopsaland biedt tevens de mogelijkheid om zakelijke evenementen te organiseren in het park. Hiervoor is het Holiday Park opgericht. Plopsa Buiness & Event Solutions bieden verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Hiervoor kan contact worden opgenomen via het online contactformulier. Ook kan er een mail worden gestuurd naar info@holidaypark.de.
Er worden verschillende shows georganiseerd in Plopsaland. Zo worden de volgende shows gegeven: Maya de Bij, het Bumba Circus, een show met Kaatje, De Klus Show, Princessia en Ghost Rockers, Samson & Gert zomershow, de Gipsy Kings, Mega Mindy & Rox, Piet Piraat & Berend Brokkenpap en nog vele anderen.
De klantenservice van Plopsaland is te bereiken op het nummer 0032-58420202. U kunt uw bericht ook per post versturen. Plopsaland is gevestigd in België. U kunt uw brief adresseren aan Plopsaland, De Pannelaan 68, 8660 Adinkerke.
Faxen is ook mogelijk. Voor algemene vragen kunt u een faxbericht versturen aan het nummer 0032-58420139. Om te reserveren kunt u faxen naar 0032-58420245.
Er is een applicatie ontwikkeld voor Plopsaland. Deze applicatie is te downloaden voor Apple en Android gebruikers. Hierop staan verschillende attracties, ontvang je meldingen en aanbiedingen tijdens het bezoek van Plopsaland. Ook staat er nuttige informatie op over het park.

Het klantenservice Plopsaland telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Plopsaland

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Plopsaland. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Plopsaland, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Plopsaland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Plopsaland?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu