U zocht: klantenservice Phone Shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Phone Shop?

Bel 035-2046666

klantenservice Phone Shop

Beoordeling:

klantenservice Phone Shop
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Phoneshop.nl is een Nederlandse webwinkel waar u terecht kunt voor de aanschaf van mobiele telefoons en (SIM only) abonnementen. De webwinkel biedt een ruim assortiment aan toestellen aan, te denken valt aan merken zoals Apple, HTC, Huawei, Nokia, Samsung, Sony et cetera. Daarnaast biedt Phoneshop.nl abonnementen aan van providers zoals KNP, Telfort, Vodafone, Ben, T-Mobile, Tele2, Ziggo en meer. Tevens kunt u via Phoneshop.nl een zakelijk telefoonabonnement afsluiten. Naast telefoons kunt u ook voor de aanschaf van tablets bij Phoneshop.nl terecht. Zij biedt zowel losse tablets aan als tablets met een abonnement. Anno 2016 heeft Phoneshop.nl al 21 jaar ervaring in de telecom en is één van de grootste onafhankelijke telecomshops van Nederland.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste telefoons en laatste aanbiedingen, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Phoneshop.nl. Dit doet u door uw e-mailadres in het daarvoor bestemde formulier in te vullen, deze vindt u terug op de homepage van Phoneshop.nl.
Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 19.00 uur bij Phoneshop.nl plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling. Overigens kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Dit kunt u doen op het hoofdkantoor van Phoneshop.nl, deze is gevestigd op Elbe 25, 2491 BT Den Haag. De afhaallocatie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor Phoneshop.nl, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 070 – 4276262. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Tevens is het mogelijk om per fax contact op te nemen met de klantenservice van Phoneshop.nl, dit doet u door uw fax te versturen naar 070 – 4271887. In het geval dat Phoneshop.nl liever via de digitale weg wilt bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te versturen naar sales@phoneshop.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten op één van de social media pagina’s van Phoneshop.nl. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/phoneshop.nl) als Twitter (@phoneshop_nl). Het is uiteraard ook mogelijk om Phoneshop.nl per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Elbe 25, 2491 BT Den Haag. Het hoofdkantoor is hier tevens gevestigd.

Het klantenservice Phone Shop telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Phone Shop

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Phone Shop. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Phone Shop, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Phone Shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Phone Shop?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu