U zocht: klantenservice Philips Online Shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Philips Online Shop?

Bel 035-2046666

klantenservice Philips Online Shop

Beoordeling:

klantenservice Philips Online Shop
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Philips Online Shop is de webwinkel van Philips waar u vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week terecht kunt voor de aanschaf van Philips consumentenproducten. De Philips Online Shop werd opgericht in 2005 met het doel om Philips-producten rechtstreeks aan de klant aan te kunnen bieden. U kunt bij Philips Online Shop dan ook het grootste assortiment aan Philips consumentenproducten vinden.
Philips is een Nederlands elektronicaconcern, welke werd opgericht in 1891 in Eindhoven. Door de jaren heen werd Philips steeds groter en steeds internationaler. Bij haar oprichting produceerde zij voornamelijk nog gloeilampen, maar later begon zij zich steeds meer te richten op andere consumenten elektronica, zoals radio’s en scheerapparaten. Daarnaast heeft zij aan de wieg gestaan van belangrijke producten, zoals de CD, welke zij samen met Sony in 1983 op de markt bracht. Inmiddels heeft Philips haar bedrijf onder verdeeld in vier categorieën: Philips Lighting (voor energiezuinige verlichting), Philips Consumer Lifestyle (voor consumentenproducten), Philips Healthcare (voor ziekenhuisapparatuur) en Innovation, Group & Services (voor technische innovatie).
In het geval dat u een vraag, opmerking of klacht heeft voor de Philips Online Shop kunt u altijd eerst de zeer uitgebreide veel gestelde vragen-pagina’s raadplegen. Deze vindt u terug op de website van Philips Online Shop onder het kopje ‘Help’. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0800 – 0230047. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur bereikbaar. Tevens is het mogelijk om per e-mail contact op te nemen met de klantenservice van Philips Online Shop, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar NLsupport.onlineshop@philips.com. De klantenservice streeft ernaar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u Philips Online Shop liever per post wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Philips Consumer Relations B.V., Breitner Center, Amstelplein 2, 1096 BC Amsterdam. Het hoofdkantoor van de Philips Online Shop is hier tevens gevestigd. Dit adres dient u overigens niet te gebruiken voor het retourneren van uw bestelling.
Daarnaast heeft Philips Online Shop ook speciale ondersteuningspagina’s voor Philips Monitors en Philips Lighting-producten, hier vindt u meer informatie over de producten, antwoorden op veel gestelde vragen en bijvoorbeeld producthandleidingen. U kunt de klantenservice van Philips Monitors rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 010 – 4289533. De klantenservice van Philips Lighting bereikt u per telefoon via telefoonnummer 00800 – 74454775.

Het klantenservice Philips Online Shop telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Philips Online Shop

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Philips Online Shop. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Philips Online Shop, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Philips Online Shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Philips Online Shop?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu