U zocht: klantenservice Phantasialand

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Phantasialand?

Bel 035-2046666

klantenservice Phantasialand

Beoordeling:

klantenservice Phantasialand
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het park zijn verschillende onderdelen, waar de attracties op zijn afgestemd. Zo is er Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mexico, Mystery en China Town. Er worden verschillende evenementen georganiseerd. Ook is het mogelijk een of meerdere nachten te blijven slapen in de hotels van Phantasialand.
Kinderen van 4 tot 11 jaar mogen voor €24,- naar Phantasialand naar binnen. Kinderen die jonger zijn dan 4 jaar mogen gratis naar binnen. Een dagkaart voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen mogen voor €45,- naar binnen. Voor ouderen van 60 jaar of ouder geldt een prijs van €24,- per dag. Ook zwangere vrouwen mogen voor dit bedrag naar binnen. Kinderen die jarig zijn en ouders mogen gratis naar binnen. Er zijn ook kaarten voor meerdere dagen beschikbaar. Deze kaarten kosten €36,- voor kinderen van 1 tot en met 11 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen kosten deze kaarten €75,-. Mensen die ouder zijn dan 60 jaar kunnen een 2 dagen kaart aanschaffen voor €36,-. Kinderen die gehandicapt zijn mogen gratis naar binnen. Ook volwassenen met een handicap of personen in een rolstoel mogen gratis naar binnen. Tickets kunnen online worden aangeschaft of telefonisch. Er zijn in bepaalde perioden diverse aanbiedingen, die u recht geven op een gratis tweede kaart.
De klantenservice van Phantasialand is te bereiken op het telefoonnummer 0049-1806366200. Phantasialand is ook te bereiken per post. U kunt uw brief adresseren aan Phantasialand, Schmidt Loffelhardt GmbH & Co KG, Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl Duitsland. U kunt uw bericht ook per fax sturen, naar het nummer 0049-223236236. Mailen kan naar info@phantasialand.de. Er is een klantenservice aanwezig in het park, hier kunt u ook uw vragen aan stellen. Mailen kan naar gaesteservice@phantasialand.de. Ook is er een telefoonnummer bereikbaar voor de aanschaf van of vragen over tickets. U kunt dit nummer bereiken op 00492232699191. Ook kunt u mailen naar shop@phantasialand.de.
Voor een reservering of een vraag over hotel kunt u mailen naar hotel@phantasialand.de. Het hotel LING BAO is te bereiken op het telefoonnummer 0049-22323690999. Het hotel MATAMBA kunt u bereiken op 0049-33323698988. Daarnaast kunt u mailen of bellen voor vragen over of het organiseren van zakelijke evenementen. U kunt uw mail adresseren aan business2pleasure@phantasialand.de. Ook kunt u hierover telefonisch vragen stellen door te bellen naar het nummer 0049-223236660. U kunt tevens een faxbericht sturen met vragen over zakelijke evenementen naar het nummer 0049-22323698988. U kunt u op de website tevens inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook is er een online contactformulier, waardoor u in contact kan komen met Phantasialand.

Het klantenservice Phantasialand telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Phantasialand

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Phantasialand. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Phantasialand, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Phantasialand

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Phantasialand?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu