U zocht: Klantenservice Paylogic

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Paylogic?

Bel 035-2046666

Klantenservice Paylogic

Beoordeling:

Klantenservice Paylogic
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Paylogic is een Nederlands bedrijf dat systemen ontwikkelt voor de verkoop van tickets voor evenementen. Te denken valt aan sportevenementen, exposities, festivals, theatervoorstellingen et cetera. De systemen van Paylogic zorgen niet alleen voor een voor de klant een vlekkeloos proces bij de verkoop van de kaarten, maar biedt de verkopers ook een geavanceerd systeem waarbij zij ten alle tijden inzicht hebben in de voortgang van de verkoop van de tickets. Vanwege haar jarenlange ervaring, kunnen de door Paylogic ontwikkelde ticketsystemen zo genaamde ‘piekverkopen’ van populaire evenementen makkelijk aan. Daarnaast zijn de systemen beschikbaar in verschillende talen en valuta. Doordat de ticketsystemen ‘webbased’ zijn, zijn zij altijd en overal bereikbaar voor de aanbieders van het evenement en vereisen dus niet de installatie van software.
Voor haar klanten en de klanten van de aanbieders van evenementen heeft Paylogic de speciale Paylogic Customer Service. Deze klantenservice biedt hulp bij de problemen die kunnen voordoen bij ticketverkoop, zoals problemen met de aanschaf, vragen over het evenement zelf en vragen over de terugbetaling wanneer een evenement geannuleerd wordt. Ook volgt zij de social media actief via haar speciaal ontwikkelde software, waardoor zij snel op vragen die bijvoorbeeld via Twitter worden gesteld kan beantwoorden.

Bel ☎ 035-2046666 voor nummerinformatie over Paylogic klantenservice

Mocht u een vraag, suggestie of opmerking hebben voor Paylogic, dan kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0900 – 72956442. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. U kunt ook een terugbelverzoek indienen, hiervoor dient u het formulier op de website in te vullen en dan wordt u op het door u aangegeven tijdstip teruggebeld door de klantenservice van Paylogic. Daarnaast is het ook mogelijk om Paylogic digitaal te contacteren, dit kunt u doen door een e-mailbericht naar customerservice@paylogic.com te sturen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van Paylogic. Voor specifieke marketing-gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Paylogic door een e-mail te sturen naar marketing@paylogic.com.

De klantenservice van Paylogic is actief op zowel Facebook (facebook.com/Paylogic) als Twitter (@Paylogic). Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om per post contact op te nemen met Paylogic, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1231, 9701 BE Groningen.
Het hoofdkantoor van Paylogic is gevestigd op Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen. Het hoofdkantoor is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 – 7000100.

Het klantenservice Paylogic telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Paylogic

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Paylogic. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Paylogic, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Bizar dat er zulke bedragen wordt gevraagd en er niet wordt opgenomen. Heel slecht
- Sascha

★★★★★
- Laura

Jordy

Ze reageren niet op de mail en nemen ook de telefoon niet op. Daarnaast vind ik t absurt dat er zulke hoge beltarieven worden gevraagd.

Contact

 

035-2046666

 

 

http://www.paylogic.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Paylogic

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Paylogic?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu