U zocht: Klantenservice Pathe

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Pathe?

Bel 035-2046666

Klantenservice Pathe

Beoordeling:

Klantenservice Pathe
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Pathé is een internationale bioscoop keten met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Italië en Zwitserland. Pathé Nederland heeft 22 bioscopen in 17 steden en biedt al jarenlang vermaak aan mensen die een avondje naar de bioscoop gaan.
Geschiedenis

Gedurende de 20ste eeuw waren de gebroeders Émile en Charles Pathé belangrijke spelers in de filmwereld. Samen vormden zij een zodanig relevant imperium dat zij ook wel ‘de Napoleon van de filmindustrie’ genoemd werden. Tegen 1905 hadden de broers samen al verschillende studio’s. Bovendien werkte de gebroeders Pathé aan een wereldwijd netwerk dat zowel verticaal als horizontaal geïntegreerd was, waarmee bedoeld wordt dat zij zowel zelf hun camera’s en projectoren maakten als films produceerden en studio’s openden in verschillende landen. Een belangrijke reden voor het succes van hun succes was dat zij samen als één van de eersten bioscopen oprichtten. De eerste bioscoop openden zij in 1906. Dit kon ontstaan doordat toen een nieuwe Franse Wet ontstond die erop gericht was dat arbeiders meer vrije tijd diende te hebben. In dat jaar richtten de broers tevens een nieuw bedrijf op: Omni Pathé.
Kleurenfilm

De gebroeders Pathé waren bovendien vernieuwend op het gebied van kleurenfilm doordat zij een nieuw procedé uitvonden door gebruik te maken van stencils. Dit gebeurde doordat er per beeld met een mes delen uitgesneden werden die een bepaalde kleur dienden te worden gemaakt. Vervolgens werden deze uitgesneden delen gekleurd en opnieuw gecombineerd tot een gekleurd beeld.
Pathé Klantenservice

Contact met Pathé

Tegenwoordig heeft Pathé een uitgebreide klantenservice waar bezoekers gebruik van kunnen maken als zij vragen hebben over de ticketverkoop, reserveringen, problemen, aankopen, tarieven en overige vragen. Zo kunnen zij de Pathé Klantenservice bellen als er vragen zijn over de Pathé App. Veel voorkomende vragen zijn hoe tickets kunnen worden aangeschaft met de Pathé App, hoe tickets met een Pathé Unlimited kaart besteld kunnen worden en wat de betaalmethoden van de Pathé App zijn. Ook kan de Pathé Klantenservice geraadpleegd worden voor de reserveringen van de tickets, vragen over of stoelen zelf kunnen worden uitgekozen en tot wanneer de gereserveerde tickets op te halen zijn. Ook als er problemen zijn met de online aankoop, kunt u gebruikmaken van de Pathé Klantenservice. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw online aankoop mislukt is, maar u toch betaald hebt, of dat u geen bevestigingsmail hebt ontvangen. Ook voor vragen over wat u dient te doen als u de bevestigingsmail per ongeluk verwijderde heeft, kunt u de Pathé Klantenservice bellen. Heeft u vragen over de tarieven? U raadt het al: maak gebruik van de Pathé Klantenservice. Er kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over of er transactiekosten betaald dienen te worden, wat de kosten van een ticket zijn, wat voor kortingen er zijn en wat voor soort betalingsmogelijkheden er allemaal bestaan.

3D films

Pathé heeft ook een groot aanbod aan 3D-films. Het is erg logisch als u hier ook vragen over heeft. Ook hiervoor kunt u de Pathé Klantenservice bellen. Zij zullen vragen over 3D systemen gebruiken, bijvoorbeeld wat voor 3D-systeem er gebruik wordt, wat de procedure is wanneer u een klacht heeft over 3D-voorstellingen en of u zelf een 3D-bril mag meenemen.

Het klantenservice Pathe telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Pathe

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Pathe. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Pathe, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Vrijdag 6–4-2019 hebben wij na de film in Pathé Spui even koffie gedronken. Ik heb toen een tasje met kleding laten staan. Thuis direct gebeld met de “ klantenservice” , nee, zij gingen niet even voor ons bellen wij moesten maar een melding maken op ilost.co. Wat nou KLANTENSERVICE!!!!
- H.Tas

Wenny Muliasari

Mijn pasje no. 3110034002066578. Waarom mijn pasje is geblokeerd?

Groetjes,
Wenny
wennyms@hotmail.com

R

heel slecht geholpen. Betaal 1 euro per min!

P.moti

Nou ben vanavond film gaan kijken in paté Denhaag spui.
Mijn raakt mobiel kwijt,schoonmakers vinden niks terug.na film zijn de schoonmakers het eerste die daar gaan,en dat ze dat niet vinden.
P.moti

Contact

 

035-2046666

 

 

http://www.pathe.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Pathe

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Pathe?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu