U zocht: klantenservice Parteon

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Parteon?

Bel 035-2046666

klantenservice Parteon

Beoordeling:

klantenservice Parteon
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Parteon is de grootste woningcorporatie van de Zaanstad. Onze missie is om een maatschappelijke organisatie te zijn. Een organisatie die zorgt voor plezierig wonen. Wij bouwen, beheren, onderhouden en verhuren woningen. Dat is onze belangrijkste taak. Ook werken we aan vitale buurten en leefbare wijken, altijd samen met partners in de regio. Met hierbij speciale aandacht voor de kwetsbare groepen in de samenleving.

Het klantenservice Parteon telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Parteon

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Parteon. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Parteon, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

mevr. wiepjes-smit

ik zit in februari a.s. 2 jaar in een zorgwoning van parteon op 3 hoog, nu wilde ik vragen of de bomen voor mijn raam in het voorjaar getopt of gesnoeid kunnen worden, de bomen worden steeds hoger en dikker ik heb helemaal geen uitzicht meer, ik heb gehoord van diverse bewoners dat er al jarenlang gevraagd is om deze klus te doen maar parteon geeft helemaal geen antwoord en er wordt helemaal niets gedaan, kunt u begrijpen dat dit erg vervelend is. met deze vraag zou ik wel antwoord willen hebben als u begrijpt wat ik bedoel, alle bewoners die hier last van hebben vragen niets meer want jullie doen toch niets en daar wil ik nu wel eens verandering in hebben, ik betaal wel maandelijks best een hoge huur en daarvoor wil ik wel leuk wonen ook, dus beste medewerkers van pateon doen jullie eens je best en doe eens wat er gevraagd wordt. mevr.g.wiepjes-smit, elsbroekplantsoen 113 1507 km zaandam

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Parteon

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Parteon?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu