U zocht: klantenservice Packard Bell

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Packard Bell?

Bel 035-2046666

klantenservice Packard Bell

Beoordeling:

klantenservice Packard Bell
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Packard Bell (PB) was de naam van een Amerikaans bedrijf dat in 1933 in Los Angeles werd opgericht. Van oorsprong fabricieerde het bedrijf radio’s, later volgde andere consumentenelektronica, zoals televisietoestellen. Het bedrijf werd in 1968 gekocht door Teledyne. In 1986 kochten Beny Alagem en een groep investeerders de naam van Teledyne, waardoor het herleefde als fabrikant van goedkope pc’s. De computers werden spoedig populair. Ondanks de populariteit kreeg Packard Bell ook een reputatie van slechte kwaliteit, een reputatie die in 1995 verergerde toen gerecyclede computers als nieuw werden verkocht.

Packard Bell profiteerde soms van misplaatste naamerkenning, met consumenten en zelfs sommige verkopers die het verkeerde bedrijf associëren met Packard Bell, zoals Hewlett-Packard, Packard, Pacific Bell, en de Bell Labs.

Packard Bell trok zich in 2000 volledig van de markt in de Verenigde Staten terug, hoewel het in Europa als Packard Bell Europe (PBE) een populair merk bleef. Het is ook de mp3-wereld ingegaan en heeft een populaire mp3/WMA-speler, de AudioDream, geproduceerd. In 2004 veranderde Packard Bell zijn logo, en begon het mediaproducten voor televisie en draadloos netwerk te vervaardigen. Packard Bell is tevens in andere continenten begonnen.

Packard Bell, dat sinds 1995 in handen was van NEC, werd in september 2006 opgekocht door de zakenman John Hui, de voormalige eigenaar van eMachines. De bedrijfsnaam werd officieel ‘Packard Bell BV’ en bleef zoals de PBE gevestigd in Wijchen.

In augustus 2007 trachtte de Chinese pc-maker Lenovo Packard Bell over te nemen. Lenovo hoopte hierdoor zijn marktaandeel in Europa te vergroten. Hier stak Acer een stokje voor door gebruik te maken van een optie die Gateway (ook overgenomen door Acer) had gekregen via John Hui. Eind 2007 is deze overname afgerond, waardoor Acer de koppositie verwierf binnen Azië, Amerika én Europa.

Het klantenservice Packard Bell telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Packard Bell

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Packard Bell. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Packard Bell, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

l.kolder

mw/dhr
Vind het absurd dat er geen emailadres en/of een “normaal”telfnr te vinden is om klantenservice te bereiken van packard bell
. Hopelijk kunt u mij dit toezenden
bvd
l.kolder

g erard smienk

hallo pacard Bell
ik heb een pacard Bel I5-480m serienummer (MS 2290)lxbml02027048b4b482200 snit nummer 04874016822.
ik krijg mijn netwerk kaart niet aan de praat via kabel. wel via mijn router. downloaden van uw site wil niet
hopelijk kunt u mij Helpen. Mgr. Gerard smienk Hooizolder 7 9205 CG tel 0512777772

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Packard Bell

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Packard Bell?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu