U zocht: klantenservice Ortel Mobile

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ortel Mobile?

Bel 035-2046666

klantenservice Ortel Mobile

Beoordeling:

klantenservice Ortel Mobile
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ortel Mobile werd in Nederland opgericht en is een van Europa’s grootste aanbieders van prepaid mobiele telecommunicatiediensten voor multiculturele gemeenschappen geworden. Ortel Mobile is een MVNO (Mobile Virtual Network Operator) en gebruikt het netwerk van kwalitatief hoogwaardige derden. In België gebruikt Ortel Mobile het netwerk van KPN Groep België en kan daardoor betrouwbare telecommunnicatiediensten van zeer hoge kwaliteit aanbieden tegen geweldige tarieven.

Ortel Mobile biedt u de mogelijkheid om altijd contact te houden met familie en vrienden, waar zij ook zijn, of dat nu in België of in het buitenland is.

Ortel Mobile in Europa

Ortel Mobile bezit kantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje en heeft als doel zich binnenkort ook in andere Europese landen te vestigen. Tegelijkertijd wil Ortel Mobile het aantal diensten en producten dat in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk en Nederland beschikbaar is verder uitbreiden door bijvoorbeeld voordelen aan te gaan bieden voor trouwe klanten.

Het klantenservice Ortel Mobile telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ortel Mobile

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ortel Mobile. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ortel Mobile, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

sjaak.godrie@home.nl

ik heb 10 Euro opgewaardeerd maar er wordt niets
bijgeschreven,maar wel afgeschreven van mijn bankrek.
tel .nr. 0630873949

kees

jou kanker hoere moeder ik heet Ian Slagboom

anne bonn

Ik probeer al meer dan een week mijn telefoon optewaarderen vanuit Aruba
zonder sukses. Ook meerdere malen een mail verzonden naar ortel klantenservice, doch geen respons. Ik heb opwaardeerkaarten en de provider hier werkt ook . Dus nee ik ben niet tevreden

Joop

Wilde een Ortel sim kaartje gebruiken voor telefoneren en internet in Duitsland met nummerbehoud omdat ik daar ging werken, dus in Nederland alles voorbereid.
In Duitsland aangekomen werkt het niet, toch fijn dat ene Europa.
Sterker nog in mijn simlock vrije telefoontje word de simkaart niet eens geaccepteerd en in de smartphone werkt internet niet.
Dus ben ik maar overgestapt op een Duitse sim kaart, wat tot gevolg heeft dat zakelijke relaties mij lastig kunnen bereiken.
Bedankt Ortel…

balak

ik heb gisteren bel te goed in den-haag voor e10,- .hobbemaplein 30a
postcode is 2526 J B .maar ik heb te horen gekregen vanbel 1244 dat er op die bon geen bel te goed is.de medewerker van hierbovengenoemde winkel is Oruc CommunicationsIk kan niet bellen
wat moet ik nu doen

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ortel Mobile

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ortel Mobile?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu