U zocht: klantenservice Oqium

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oqium?

Bel 035-2046666

klantenservice Oqium

Beoordeling:

klantenservice Oqium
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oqium (online store)

Oqium is een Nederlandse winkel dat zich vooral richt op streetwear. De algemene focus ligt op voornamelijk op sneakers, en dan in het bijzonder met name de exclusieve uitgaven van sneakers. Daarnaast heeft Oqium ook een ruim assortiment aan kleding zoals broeken, sweaters, T-shirts, vesten en jassen. De collectie bestaat vooral uit merken zoals Nike, Adidas, Patrick Ewing, Air Jordan en nog veel meer. Door continu in de gaten te houden welke trends en merken er op het moment belangrijk zijn, houdt het inkoopteam van Oqium het assortiment up to date. Oqium heeft zowel een online webwinkel als een fysieke winkel in het centrum Amsterdam.
Om op de hoogte te blijven van de laatste toevoegingen aan het assortiment kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Oqium, dit doet u door uw e-mailadres in te vullen op de website.
Alle bestellingen die meer dan €75,- bedragen worden gratis verzonden door Oqium. Voor bestellingen die minder dan €75,- bedragen wordt er €5,95 verzendkosten gerekend. Oqium biedt verschillende betaalmethoden waarmee u uw bestelling kunt afrekenen, namelijk iDeal en AfterPay. Met iDeal betaalt u meteen online via uw eigen bank. Door te betalen via AfterPay kunt u online achteraf betalen.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor Oqium, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 010 – 4131633. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u uw vragen digitaal aan de klantenservice van Oqium stellen, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@oqium.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van Oqium. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/OqiumAmsterdam) als Twitter (@Oqium).
Het is uiteraard ook mogelijk om Oqium per post te contacteren, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Korte Lijnbaan 10, 3012 ED Rotterdam. Hier is tevens het hoofdkantoor gevestigd.
Ook heeft Oqium haar eigen fysieke winkel, deze is gevestigd op Nieuwezijds Voorburgwal 262, 1012 RS Amsterdam. Deze is geopend op maandag tussen 12.00 en 19.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 19.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Daarnaast is er op donderdagavond en extra koopavond tot 21.00 uur. De winkel is tijdens openingstijden bereikbaar via telefoonnummer 020 – 2620922, en per e-mail via amsterdam@oqium.nl.

Het klantenservice Oqium telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oqium

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oqium. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oqium, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oqium

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oqium?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu