U zocht: klantenservice Oliliy

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oliliy?

Bel 035-2046666

klantenservice Oliliy

Beoordeling:

klantenservice Oliliy
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oilily is een Nederlands fashion house dat zich kenmerkt door de creativiteit in kinderkleding en kleding voor volwassenen. Oilily werd in 1963 opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op kinderkleding. In de jaren 60 was kinderkleding sober en donker, het was vaak een afspiegeling van de kleding die voor volwassenen werd gemaakt. Oilily maakte hier verandering in door kleding aan te bieden met virtuoze kleurcombinaties, een mix van invloeden uit verschillende windstreken, humoristische details, een combinatie van bijzondere materialen en een zeer hoge kwaliteit. Bij het maken van de kinderkleding werd, en wordt nu nog steeds, de belevingswereld van het kind centraal gezet. De nieuwe visie van Oilily op kinderkleding werd door de bevolking enthousiast ontvangen, zelfs beroemdheden zoals Madonna waren fan. Door het succes van de kinderkleding werd er ook een dameskledingcollectie gemaakt. In 15 jaar tijd werden er 300 Oilily Exclusive Stores geopend over de hele wereld. Helaas ging Oilily is 2008 failliet, hierdoor gingen ook alle Oilily Exclusive Stores verloren. Even leek het er op dat het merk zou verdwijnen, maar in 2009 besloten de oorspronkelijke oprichters het bedrijf terug te kopen. Vanaf die tijd is er nieuw leven geblazen in Oilily en gaat het steeds beter met het bedrijf. Door de jaren heen is Oilily uitgegroeid tot een kenmerkende lifestyle merk dat wordt verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld. Oilily’s creativiteit is vertaald in verrassende producten die tot nieuwe ervaringen leiden. Oilily’s motto is daarom het uitroepteken achter dit idee: nieuwe dingen gebeuren. Tegenwoordig worden de producten van Oilily vooral via de website verkocht. Op de website kunt u alle kinderkleding, dameskleding, tassen en accessoires gemakkelijk online bestellen. Sinds kort is er ook een Oilily pop up store geopend in Amsterdam.
De klantenservice van Oilily is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)72 2010010 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt contact opnemen met de klantenservice bij klachten, opmerkingen of algemene vragen. Tevens is de klantenservice te bereiken via het e-mailadres info@oililyshop.com. Het hoofdkantoor van Oilily is gevestigd in Alkmaar. Het adres van het hoofdkantoor is Berenkoog 38, 1822BJ in Alkmaar. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe collecties en aanbiedingen kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de hoogte blijven kan ook via de social media kanalen Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Het klantenservice Oliliy telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oliliy

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oliliy. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oliliy, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oliliy

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oliliy?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu