U zocht: klantenservice Okhuysen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Okhuysen?

Bel 035-2046666

klantenservice Okhuysen

Beoordeling:

klantenservice Okhuysen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

145 jaar traditioneel en innovatief
Al 145 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. En altijd met een uitstekende prijs. Het overbrengen van de eigen passie is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies en biedt een vergaande service.

Wijnkopers anno 1867
Hoewel Wijnkoperij Okhuysen als officiële oprichtingsdatum uitgaat van het jaar 1867, voerde de heer F. Okhuysen in 1862 al een wijnhandel op de Bakenessergracht in Haarlem. Prachtig zijn de handgeschreven briefkaarten uit die beginjaren met daarop de bestellingen, vaak al afkomstig uit plaatsen van ver buiten Haarlem. Een kaart uit 5 december 1874: “Wees zo goed bij niet vriezend weder per schipper te verzenden twee ankers gewone roode wijn. Bij vriezend weder te wachten met verzenden.”

Herman Okhuysen
Aan het eind van de oorlog in 1945 waren de schappen kaal, de vaatjes hol en de kelder leeg. Het was de jonge Herman Okhuysen die zich vol ambitie richtte op de wederopbouw van het bedrijf. Zijn grote liefde voor wijnen had tot gevolg dat hij al in 1948 een assortiment voerde om van te watertanden. Het assortiment werd uitgebreid, kelders werden geconstrueerd (voor het opvoeden van gekochte wijnen op eikenhouten vaten) en magazijnen aangekocht. Herman vertoefde veel in Frankrijk en was waarschijnlijk de eerste wijnhandelaar die een gigondas en een sancerre importeerde.

Het klantenservice Okhuysen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Okhuysen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Okhuysen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Okhuysen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Okhuysen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Okhuysen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu