U zocht: klantenservice Ohra

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ohra?

Bel 035-2046666

klantenservice Ohra

Beoordeling:

klantenservice Ohra
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ohra klantenservice

Bij OHRA werken ze iedere dag weer hard om u aan de juiste verzekeringen te helpen. Goed verzekerd zijn is erg belangrijk. In sommige gevallen is dit zelfs verplicht. Zo moet iedereen in Nederland een zorgverzekering hebben. Heeft u een auto voor de deur staan? Dan is ook het afsluiten van een autoverzekering een must.

Reisverzekering
Inboedelverzekering
Huisdierenverzekering

Veel andere verzekeringen zijn niet verplicht, maar kunnen in sommige instanties erg handig zijn om te hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huisdierenverzekering? Als u een huisdier heeft, dan weet u dat uw trouwe viervoeter behoorlijk wat kan kosten als hij of zij ziek wordt. Het is voor uzelf heel normaal dat u deze kosten wanneer u zelf ziek bent kunt declareren bij uw zorgverzekeraar, dus waarom zou dit anders zijn voor uw huisdier? Uiteraard is het geheel aan u of u er ook echt voor kiest om de huisdierenverzekering af te sluiten. Maar het kan u uiteindelijk wel heel erg veel geld schelen. En dat is natuurlijk altijd prettig. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een reisverzekering. Niemand zal u tegenhouden om onverzekerd op reis te gaan. Maar stelt u zich toch voor dat er iets mis gaat. Uw spullen worden gestolen of raken beschadigd. Het is toch wel erg vervelend om dan zelf voor de kosten op te moeten draaien. Ook als er iets mis gaat met het reisschema kan een reisverzekering u vaak veel beter helpen. Wilt u weten welke verzekeringen verstandig zijn voor u om af te sluiten? Bel dan het telefoonnummer van OHRA. Zij vertellen u graag meer over de producten die zij u kunnen aanbieden en welke het beste bij uw levensstijl passen. 
Haal meer uit het telefoonnummer van OHRA
Het hebben van het telefoonnummer van OHRA kan in uiteenlopende omstandigheden heel handig zijn. Zeker als u klant bent bij OHRA en dus eventueel declaraties wil indienen bijvoorbeeld. Natuurlijk gaat OHRA met de tijd mee en kunt u een heleboel dingen online regelen. Toch blijft het heel erg prettig om dit soort dingen ook over de telefoon te kunnen regelen of in ieder geval hulp te krijgen op die manier. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden en met het telefoonnummer van OHRA bij de hand is dat zeker het geval. Hoe u aan het telefoonnummer van OHRA komt? Neem daarvoor contact op met NL Contact. Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt bijvoorbeeld de website bezoeken en hier het telefoonnummer van OHRA opzoeken. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ze te leggen. Het is dan ook een optie om meteen doorverbonden te worden. Zo slaat u twee vliegen in een klap.
Alles goed geregeld via het telefoonnummer van OHRA
Het is wel zo prettig om al uw zaakjes netjes op orde te hebben. Zeker als het aankomt op de verzekeringen die u afsluit en hebt. Vaak hebben ze bij OHRA daarom ook aanbiedingen. Als u meerdere verzekeringen hier afsluit, dan betaalt u vaak minder premie. Dat is natuurlijk geen verkeerde bijkomstigheid. Wilt u precies weten hoeveel u kunt besparen. Bel dan het telefoonnummer van OHRA en kom er vandaag nog achter. De medewerkers van OHRA staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om tot de juiste beslissing te komen. Via NL Contact heeft u de contactgegevens van dit en andere bedrijven zo gevonden. Sla deze website dus direct op en maak er gebruik van. Het is handig om dit soort gegevens allemaal op dezelfde plek terug te kunnen vinden.
OHRA is een verzekeringsmaatschappij die inmiddels al 90 jaar bestaat. OHRA werd in 1925 opgericht. In eerste instantie werd OHRA opgericht als Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. OHRA is een onderdeel van Delta Lloyd, een grote financiële dienstverlener die verschillende verzekeringen aanbiedt voor particulieren en bedrijven.
OHRA heeft momenteel meer dan 800.000 klanten. Er kunnen verschillende verzekeringen worden afgesloten bij OHRA, zoals de aansprakelijkheidsverzekering, annuleringsverzekering, autoverzekering, caravanverzekering, lijfrenteverzekering, reisverzekering, hondenverzekering, inboedelverzekering, kattenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, opstalverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, woonverzekering en een zorgverzekering. Daarnaast is het mogelijk te beleggen of een deposito, lijfrenterekening, pensioen, uitkeerrekening, spaarrekening, lijfrente, pensioenrekening, WIA Overheid en Onderwijs of WIA Zorg en Welzijn af te sluiten of overeen te komen.
De klantenservice van OHRA is te bereiken op het nummer 026-4004040. Indien de vraag gaat over uw verzekering is het nummer te bereiken van 08.00 uur tot 18.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag is het nummer te bereiken van 09.00 uur tot 15.00 uur. Indien u echter over een bankproduct belt, kan alleen de rekeninghouder zelf geholpen worden. Voor een gesprek betaalt u het lokale tarief en de kosten voor het gebruik van uw telefoon.
Mocht u vragen hebben over uw zorgdeclaratie of betaling van zorgkosten kunt u tevens bellen naar het nummer 026-4004000. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. U zal dan een keuzemenu krijgen, waarbij de volgende keuze gemaakt moet worden. Eerst keuze 2: zorgverzekering, daarna keuze 1: vragen over uw ingediende declaratie, overzicht maximale vergoedingen of openstaand risico en wederom keuze 2: vragen over de premiebetaling, aanmaning of betalingsregeling.
Ook schade kan gemeld worden via het nummer van de klantenservice. Daarvoor zal het volgende keuzemenu moeten worden doorlopen. Keuze 1, schade melden of vragen over gemelde schade, dan heeft u de keuze tussen 2: uw zorgverzekering, 3: uw auto, motor, woon, reis, rechtsbijstand, inzittende of huisdierenverzekering, 4: uw bankproduct, 5: uw levensverzekering, pensioen of levensloopregeling en 6: uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Het telefoonnummer is vaak slecht te bereiken op maandagochtend en op doordeweekse dagen tussen 16.30 en 17.30 uur. Normaliter bent u binnen 60 seconden verbonden met een medewerker. In de drukkere tijden wordt u echter na 5 minuten de keuze geboden om een voicemailbericht in te spreken. U zal dan worden terug gebeld op een later tijdstip.
Op de website is tevens de mogelijkheid gegeven om een e-mail te sturen naar een medewerker. Dat kan via het online aanmeldingsformulier. U kunt informatie aanvragen of een melding doorgeven over declaraties, wijzigingen, schade, opzeggen en gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten. Ook bestaat er een apart formulier voor overige vragen. Er zal tussen 1 en 10 werkdagen contact met u worden opgenomen.
Daarnaast is er een overzicht van veelgestelde vragen vindbaar op de website van OHRA. Ook kan er een account worden aangemaakt, waar u vervolgens al uw gegevens kunt vinden. Er is een Direct antwoord top 5 en een Direct regelen top 5, waar verschillende vragen worden beantwoordt. Daarnaast is OHRA actief op Facebook, Twitter, en Google Plus.

Het klantenservice Ohra telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ohra

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ohra. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ohra, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw. N.Volmer

Mijn huisarts Dhr. Jobse is vervangen per 1 april 2016 door Dhr. van Zanten.
Zelfde praktijk en adres, andere arts!
Dit wilde ik eerder doorgeven, maar is niet gelukt door (familieomstandigheden) en ik kan het niet vinden in menu’s, wijzigingen van artsen doorgeven???? Bij dezen ga ik ervan uit dat het zo goed is doorgegeven bij OHRA zorgverzekeringen.

Mvrgr,

Mw. N. Volmer

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ohra

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ohra?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu