U zocht: klantenservice OGD

Hulp nodig met het vinden van klantenservice OGD?

Bel 035-2046666

klantenservice OGD

Beoordeling:

klantenservice OGD
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

OGD is een ict-dienstverlener met vijf vestigingen en ruim 700 ambitieuze en hoogopgeleide medewerkers. Wij zijn experts op het gebied van ict-infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling en helpen onze klanten door middel van detachering, uitbesteding, projecten en advies. Dat doen we tegen gunstige tarieven op een persoonlijke en informele manier.

Openheid en eerlijkheid staan voorop en heldere communicatie is onze basis voor succesvolle samenwerkingen. We zijn slim, inventief en werken volgens een flexibele en onafhankelijke benadering. Zo komen we samen met u tot de juiste oplossing. Hierbij maken we gebruik van een breed netwerk van kennispartners en leveranciers.
Lees verder over onze visie en kernwaarden

Geschiedenis

OGD werd in 1987 opgericht door een groep Delftse studenten. Onder de naam Operator Groep Delft waren zij verantwoordelijk voor het beheer van een mainframe. In de jaren daarna breidden we ons dienstenpakket sterk uit en groeide de gehele organisatie mee. Inmiddels hebben we naast ons hoofdkantoor in Delft ook vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Enschede en Utrecht.
Lees verder over onze geschiedenis

Het klantenservice OGD telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice OGD

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice OGD. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice OGD, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice OGD

Hulp nodig met het vinden van klantenservice OGD?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu