U zocht: klantenservice Obelink

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Obelink?

Bel 035-2046666

klantenservice Obelink

Beoordeling:

klantenservice Obelink
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Obelink is een winkel die gespecialiseerd is in outdoor benodigdheden. Obelink werd in 1959 opgericht door Jan Obelink. De winkel begon als eenmanszaak met 100m2 winkelvloer maar is inmiddels uitgegroeid tot een zaak met meer dan 65.000m2 oppervlakte. Obelink is nog steeds een familiebedrijf en Jan Obelink is nog altijd als adviseur nauw betrokken bij de zaak. De succesformule van Obelink is het kopen van grote voorraden in de winter, hierdoor is het mogelijk om zeer scherpe prijzen te bedingen. Obelink heeft het grootste assortiment van Europa in onder andere tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, kampeerbenodigdheden, outdoor artikelen, sportbenodigdheden en tuinmeubelen. De producten van Obelink zijn zowel in de winkel als in de webshop te koop. De meeste producten worden gratis verzonden vanaf 50,-. Obelink biedt ook caravans of vouwwagens te huur aan. Op de verhuurpagina op de website vindt u hier meer informatie over. Tevens is er een uitgebreide skiwerkplaats, hier kunt u terecht voor alle werkzaamheden met betrekking tot uw ski’s, het waxen, slijpen en afstellen. In de winkel van Obelink kunt u ook heerlijk lunchen en genieten van een lekker kopje verse koffie. Het restaurant op de eerste etage heeft ruim 200 zitplaatsen en biedt een uitgebreide kaart aan. Het restaurant beschikt over een WiFi netwerk waardoor u gratis toegang tot het internet heeft. Daarnaast is er voor de kinderen een geweldig speelparadijs. In de zomer heeft het restaurant van Obelink een sfeervol buitenterras. De klantenservice van Obelink is te bereiken via het telefoonnummer 0543-53 26 32 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt hier terecht voor al uw vragen, opmerkingen en advies over de producten van Obelink. Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u bellen naar het telefoonnummer 0543-47 39 23 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Als u vragen heeft over de Obelink winkel kunt u deze ook stellen door het online contactformulier in te vullen, er is ook een contactformulier beschikbaar voor vragen over de webshop. Voordat u contact opneemt met de klantenservice kunt u het beste eerst op de website van Obelink kijken bij de veel gestelde vragen. Het antwoord op uw vraag staat hier wellicht al bij. U kunt uw vragen natuurlijk ook stellen aan een van de medewerkers in de Obelink winkel. Het adres van Obelink is Misterweg 179, 7102 EN in Winterswijk. Als u op de hoogte wilt blijven van speciale acties en het laatste nieuws rond Obelink kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief door uw e-mailadres door te geven.

Breed assortiment
Dankzij het vertrouwen van onze klanten is Obelink uitgegroeid tot een begrip. Een breder assortiment vindt u in heel Europa niet: tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, kampeerbenodigdheden, outdoorartikelen, sport, tuinmeubelen alles tegen stuntprijzen ook on-line shop.

Scherpe prijzen
De succesformule is het kopen van grote voorraden in de winter. Hierdoor is het mogelijk om zeer scherpe prijzen te bedingen. Dat zie je terug in de winkel. Daarnaast is het assortiment ongekend u vindt er alles op vrijetijdsgebied. In 2008 jaar is de winkel enorm uitgebreid zodat het nog overzichtelijker is. Het is ongelooflijk wat u onder een dak aantreft.

Het klantenservice Obelink telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Obelink

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Obelink. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Obelink, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Wat een bagger-service Wat een bagger-service. Ik kocht een lampje van nog geen € 3. Bij thuiskomst batterijen erin maar het lampje doet het niet. Gebeld en gemaild. Obelink wil NIETS vergoeden omdat ik geen bon kan overleggen. En dat komt omdat ik die bon niet eens heb gehad. Dat een groot bedrijf zich voor zo'n klein bedragje laat kennen is ongehoord. Verder spreken ze mij aan "mevrouw" terwijl ik de mail duidelijk onderteken met mijn voornaam "Wim". Ik raad iedereen aan dit bedrijf VOLLEDIG LINKS TE LATEN LIGGEN.
- Wim Dolle

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Obelink

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Obelink?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu