U zocht: klantenservice Oasen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oasen?

Bel 035-2046666

klantenservice Oasen

Beoordeling:

klantenservice Oasen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oasen klantenservice

Oasen is een bedrijf gevestigd in Gouda. Oasen staat voor onberispelijke en altijd dezelfde stabiele kwaliteit. Volksgezondheid heeft een hoge prioriteit, bij Oasen zal u nooit voor verassingen staan. Oasen levert altijd een kwaliteitsproduct aan haar klanten. Het is een overheidsbedrijf waarvan de aandeelhouders de gemeentes in het oosten van het land zijn en gemeentes uit Zuid-Holland. Het feit dat Oasen een overheidsbedrijf is, zorgt dat zij geen winst hoeven te maken. Hierdoor gaat elke euro die zij te besteden heeft naar de kwaliteit van het water en haar service.

Oasen garant voor service
De klantenservice van Oasen is elke werkdag bereikbaar voor uw vragen betreffende haar product. Om u een beetje een idee te geven met wat voor vragen u bij de medewerkers terecht kunt, volgen hier een paar voorbeelden. Voor administratieve vragen en vragen van technische aard kunt u de klantenservice doordeweeks bereiken. Dit zijn veelal vragen over het doorgeven van de meterstanden en over de prijzen van het water. Ook vragen in verband met verhuizing kunt u aan de klantenservice van Oasen stellen. Met vragen over de jaarlijkse factuur en wijzigen van uw e-mail adres kunt u ook terecht bij de klantenservice. Dit zijn vrij algemene vragen waarop de medewerkers u een snel en duidelijk antwoord zullen geven. Voor vragen over storingen kunt u dag en nacht terecht bij de klantenservice, dit hoort bij de waterdichte klantenservice van Oasen.

Kookadvies door Oasen
Soms is het nodig om het water drie minuten te koken voor consumptie. De medewerkers van de klantenservice van Oasen kunnen u dit advies geven als Oasen verwacht dat het water niet aan de kwaliteitseisen voldoet als de standaard waar Oasen naar streeft. Dit advies ontvangt u via een SMS bericht. Dit advies kan ook gegeven worden indien er werkzaamheden zijn in uw buurt. U hoort van Oasen hoelang een kookadvies duurt, dit hangt van de situatie af. De klantenservice van Oasen beantwoord graag uw vragen over het kookadvies. Zij geven u informatie over welke apparaten u wel kunt gebruiken en welke niet. U behoeft extra aandacht te besteden aan waterkokers, ijsblokjes machines en koffiezetapparaten. Bij twijfel kunt u contact opnemen met de klantenservice van Oasen, haar medewerkers zijn ervaren in dit soort situaties en kunnen u hier een duidelijk advies over geven.

Tips van Oasen
Bij de klantenservice van Oasen kunt u terecht voor handige tips over uw drinkwater. Zo adviseert het bedrijf om na een vakantie de kraan 1 minuut open te laten staan voordat u het water gebruikt en na de schoolvakantie adviseert zij zelfs 2 minuten. Indien u hierna het gevoel heeft dat het water niet de onberispelijke kwaliteit heeft die Oasen u normaal levert, kunt u makkelijk contact opnemen met haar medewerkers. Schroom niet om de telefoon op te pakken en om advies te vragen, het gaat immers om drinkwater, het belangrijkste element van haar bestaan.

Het klantenservice Oasen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oasen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oasen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oasen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

herman jansen

Ja, kijk als het bandje al 5 minuten aan geeft: “u wordt als eerstvolgende geholpen” en daarna kiestoon en vervolgens er uitgegooid wordt en weer opnieuw kan beginnen???
Dan weer hetzelfde ritueel????

Tja, dan ben ik echt niet tevreden!!!!
Dit is uitermate klantonvriendelijk!!!

Herman Jansen.
06-53502703

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oasen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oasen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu