U zocht: klantenservice NWO

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NWO?

Bel 035-2046666

klantenservice NWO

Beoordeling:

klantenservice NWO
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de nationale Nederlandse wetenschapsfinancier (tweedegeldstroomfinancier) en heeft tot taak het wetenschappelijke onderzoek in Nederland te bevorderen. Jaarlijks investeert NWO ruim 500 miljoen euro in onderzoek en onderzoekers, instrumenten en apparatuur en instituten waar onderzoek wordt bedreven. NWO beheert acht onderzoeksinstituten en faciliteert internationale samenwerking voor onderzoekers. NWO financiert op deze manier het onderzoek van ruim 5000 onderzoekers.

De organisatie stimuleert kennisbenutting en bevordert de overdracht van kennis naar de maatschappij. Jaarlijks reikt NWO de NWO-Spinozapremie uit en is ze medeorganisator van de Nationale Wetenschapsquiz.

NWO is een zelfstandig bestuursorgaan onder auspiciën van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, ingesteld bij de Wet op de Nederlandse organisatie voor wetenschappelijk onderzoek van 7 juli 1987. Het hoofdkantoor van NWO bevindt zich in Den Haag. Algemeen directeur van NWO is Hans de Groene. Voorzitter is de Amsterdamse hoogleraar Jos Engelen.

NWO werd in 1950 opgericht onder de naam Nederlandse Organisatie voor Zuiver-Wetenschappelijk Onderzoek (ZWO). Deze organisatie richtte zich niet op toegepast onderzoek, daarvoor was TNO bestemd.

Het klantenservice NWO telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice NWO

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice NWO. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice NWO, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice NWO

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NWO?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu