U zocht: Nuon klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Nuon klantenservice?

Bel 035-2046666

Nuon klantenservice

Beoordeling:

Nuon klantenservice
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Telefoonnummer Nuon klantenservice

Bent u op zoek naar de contactgegevens van de klantenservice van Nuon? Alle contactinformatie die u nodig heeft vindt u op deze pagina. Bellen met Nuon kan om diverse redenen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het termijnbedrag of het doorgeven van de meterstanden? Wilt u een nieuw adres doorgeven of andere persoonlijke gegevens laten wijzigen? Wilt u het contract bij Nuon opzeggen of verlengen? Of wilt u juist klant worden bij Nuon? U kunt de Nuon klantenservice bijna elke dag bereiken via het telefoonnummer 0900 – 0808.

Direct bellen met Nuon

Wilt u zo snel mogelijk contact met een medewerker van de Nuon klantenservice? Dan is bellen de beste optie. Tijdens het telefoongesprek krijgt u eerste een keuzemenu te horen met verschillende opties. Kies de reden waarvoor u belt. Daarna wordt u binnen enkele ogenblikken doorverbonden met een medewerker van de klantendienst. Het is handig om uw Nuon klantnummer bij de hand te houden. De medewerker van de klantenservice kan hier tijdens het gesprek om vragen. Na het gesprek kan er worden gevraagd of u mee wilt werken aan een klanttevredenheidsonderzoek.

Bereikbaarheid Nuon klantenservice

De Nuon klantenservice is niet 27/7 bereikbaar. U kunt op werkdagen contact opnemen met de klantendienst tussen 8.00 uur en 18.00 uur. In het weekend kunt u helaas geen contact opnemen. Bent u overigens zakelijk klant van Nuon? Bel dan naar de NUON zakelijke klantenservice via 020 – 89 20 255. Voor deze hulplijn gelden dezelfde openingstijden.

Het klantenservice Nuon telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Nuon

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Nuon. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Nuon, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Ik probeer met Nuon te telefoneren en krijg geen contact. Dit betreft mijn hoog verbruik ! Klantnummer 10077263. Kan u mij zelf terugbellen ? 071-5174615
- N.L. Keirse Landmeters

W.van Osch

Kunt u vertellen wat een reporter ampty automation metexode B 6 F1 is ? hartelijk dank.

anoniem

schandalig dat jullie 80 cent per minuut rekenen terwijl de telefoonnummer waar jullie naar doorverbinden voor de klant geen extra kosten zou rekenen

K.Oosting

Terug-levering-meterstanden wordt na 6 keer bellen & diverse mails ondanks diverse beloftes niet verwerkt.
Nu een contract zonder saldering…? Dat wordt ’n dure periode.. 🙁

z

probeer contact te krijgen met nuon,alle gegevens ingesproken of getoetst en dan zegt die miope wegens techinsche storing kan er geen contac worden gemaakt en de verbinding word verbroken grrrr noemen ze klantensevice

theo janson

Krijg maar geen antwoord. Heb op 12 mei een voorschot check laten doen, benh op 12 mei van dubbel naar enkel tarief gegaan, heb na 5 werkdagen de klantenservice gevraagd om antwoorden, daar ik nog niets gehoord of bevestigd heb gekregen. Nu 24 mei op mijn vragen geen antwoord, ook geen reactie van de klantenservice. Groet Theo Janson

H.J.Kruis

ik ben zeer teleurgesteld over uw aanbieding in de gelderlander,
het is mij niet gelukt,via internet,aan te melden.
Waarom stuurt U mij niet gewoon een schriftelijk aanbod,dat voorkomt allerlei misvattingen en daar heb ik wat aan.
met vriendelijke groeten,Herman Kruis,leeuwebekstraat 1,6602BX
Wijchen al sinds 1960 klant van nuon.

mevr. Hartevelt

Ik probeer al dagenlang telefonisch contact te krijgen met de Nuon…maar ondanks lang wachten en verschillende telefoonnummers geprobeerd te hebben is mij dat nog steeds niet gelukt. er wordt gewoon niet opgenomen.
uiteindelijk heb ik maar besloten om een en ander per brief te versturen.

R. Stellingwerf

Dit bericht is voor medewerkers die de verhuizingen regelen. Ik schets de siutatie in het kort. Ik woon nu op de P.B. Winsemiusstrjtitte 41 met postcode 9047 JJ in Minnertsga;mijn geboortedatum is 8 maart 1966. Per 19 december krijg ik ook de sleutel van mijn toekomstige adres te weten Vikarijbuorren 30 met postcode 9047 HZ in Minnertsga. Ik wil dat er vanaf 19 decemember ook stroom beschikbaar is op de Vikarijbuorren 30. Ik wil dus ook nog stroom hebben zolang ik nog in de P.B. winsemiusstrjitte 41 woon. Is dat mogelijk?

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van Nuon

U zocht: Nuon klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Nuon klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu