U zocht: klantenservice NTI

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NTI?

Bel 035-2046666

klantenservice NTI

Beoordeling:

klantenservice NTI
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Nederlands Talen Instituut (NTI) is een commerciële onderwijsinstelling die afstandsonderwijs verzorgt en gevestigd is in Leiden.
Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Het Nederlands Talen Instituut is opgericht in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog door Bram van Leeuwen. Hij was een succesvol Nederlands zakenman en dankzij het NTI multimiljonair.
Van Leeuwen schreef zelf de eerste cursus Engels. Hij heeft hiervoor gekozen, omdat luisteren naar de BBC verboden was. In zijn boek Vecht voor je geluk zoals ik schrijft hij:
Kon ik de bevolking opwekken om iets te doen dat verboden was? Wat was verboden? Na spertijd op straat lopen. Foto’s van Duitse voertuigen maken. Naar de Engelse radio luisteren… ik draaide een vel papier in de schrijfmachine. Ik hád het! Engelse cursussen geven!
Om toestemming van de Duitse bezetters te krijgen voor het starten van zijn bedrijf, was hij gedwongen om ook een cursus Duits aan te bieden. Na de oorlog groeide het Nederlands Talen Instituut uit tot een organisatie die ruim 750 opleidingen aanbiedt via afstandsonderwijs.

Het klantenservice NTI telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice NTI

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice NTI. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice NTI, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Lala

Heel erg slecht nooit inschrijven raad ik je aan ze zijn niet klantvriendelijk wanneer je,je opleiding stop wilt zetten willen ze nog dat je een bepaald bedrag gaat betalen rot toch op jou nooit hier aan beginnen.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice NTI

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NTI?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu