U zocht: klantenservice NRC

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NRC?

Bel 035-2046666

klantenservice NRC

Beoordeling:

klantenservice NRC
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De eerste oplage van NRC Handelsblad stamt uit 1970. NRC Handelsblad profileert zich als kwaliteitskrant en heeft dagelijks een groot aantal Nederlandse lezers. Naast nieuws uit binnen- en buiteland, financieel nieuws, sportnieuws en advertenties beschikt het NRC over veel opiniestukken. Bekende en minder bekende columnisten schrijven wekelijks of dagelijks voor de krant. Op deze manier brengt NRC Handelsblad meer verdieping en meer stof tot nadenken. Naast het welbekende NRC Handelsblad bestaat NRC Media anno 2013 ook uit andere digitale en papieren kranten, zoals NRC Next, de NRC Carriere en de digitale versie van NRC Handelsblad. Daarnaast is NRC Media actief op social media. NRC bestaat tegenwoordig ook uit schrijvers van media blogs en actieve participatie op Facebook en Twitter.

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact opnemen met de NRC Klantenservice. U kunt zowel online als telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. De telefonische klantenservice is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar. Antwoorden op veelgestelde vragen zijn tevens te vinden op de website www.nrc.nl. Voor veel vragen heeft u de telefonische klantenservice waarschijnlijk niet nodig. Bent u bijvoorbeeld voornemens om een abonnement af te sluiten op een krant van NRC Media, zowel digitaal als online, dan kunt u gemakkelijk het online registratieformulier invullen. Bent u reeds geabonneerd op een krant van NRC Media, maar wilt u gegevens wijzigen omdat u bijvoorbeeld verhuisd bent, dan kunt u deze wijzigingen eenvoudig doorgeven via de website. De medewerkers van de klantenservice voeren de wijzigingen dan voor u door in het systeem. De NRC klantenservice is bereid u te woord te staan, maar indien uw een klacht of vraag heeft over de bezorging van uw krant, bijvoorbeeld omdat deze bezorging uitblijft of te laat komt, dan dient u een andere klantenservice te benaderen. De NRC beschikt namelijk over een klantenservice, maar ook over een bezorgingservice. De bezorgingservice staat voor uw klaar om deze opmerkingen in ontvangst te nemen of uw vragen te beantwoorden.

Een extra service die NRC aanbiedt is dat u uw papieren versie van het NRC Handelsblad of de NRC Next mee kunt nemen op vakantie! Eenvoudig en snel kunt u aan de NRC Klantenservice deze wijziging van plaats aangeven. Gaat u voor langere tijd op vakantie of in het buitenland wonen, maar wilt u toch op de hoogte blijven van alle bezigheden in uw thuisland? Neem de NRC dan mee op reis en laat de krant aan uw vakantieadres bezorgen.

Het klantenservice NRC telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice NRC

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice NRC. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice NRC, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

André Stapel

Heden kreeg ik Eksters van Youp van ’t Hek onder ogen.
Met verbazing heb ik het gelezen. Nog verbaasder was ik dat een krant als de uwe, zo’n platvoers artikel publiceert.
Ik zal het wel verkeerd hebben begrepen.
Ik vind het een belediging voor leden van het Huis van Oranje.
De “heer” Youp zou aangeklaagd dienen te worden.
Zijn eventuele koninklijke onderscheiding, indien hij die heeft, zou hem ontnomen moeten worden.
Wat een walgelijk mens is hij.

André Stapel
Delfland 49
1447 AX Purmerend

rudolf misset

Mijn abonnement nrc.next wil ik graag z.s.m. omzetten in een kwartaalabonnement NRC Handelsblad. Zo mogelijk terstond, anders na afloop van het nu lopende abonnement nrc.next.

Gina

Net een proefabonnement afgesloten om te bekijken wat voor krant de NRC is. Ik krijg nu op dinsdagmiddag de krant van zaterdag. Dit kan toch niet de bedoeling zijn?

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice NRC

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NRC?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu