U zocht: NL ZIET

Hulp nodig met het vinden van NL ZIET?

Bel 035-2046666

klantenservice NL ZIET

Beoordeling:

NL ZIET
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kijk uw favoriete programma’s vooruit met NL ZIET

NL ZIET is een online tv-dienst waar u al uw lievelings programma’s kunt kijken. Hier kunt u vooruit, terug of live tv kijken. U kunt dus al een aflevering bekijken voordat die is uitgezonden op tv. Ideaal als u niet die spannende cliffhanger wilt afwachten. Bekijk series als GTST, Chateau Meiland of Temptation Island vooruit. U kunt een programma als uw favoriet aangeven, zo krijgt u een melding als de nieuwe aflevering online staat. Met NL ZIET mist u nooit meer een uitzending. Sluit gemakkelijk een abonnement af en installeer de app op een device naar uw keuze.

Lekker bingen met NL ZIET

Met een abonnement op NL ZIET kunt u alle uitzendingen van SBS, RTL en NPO live en terugkijken. Een ander voordeel van deze online tv-dienst is dat u volledige seizoenen van series reclamevrij kunt terugkijken. Met NL ZIET kunt u pas echt lekker bingen, of u nu thuis bent of op vakantie. Met meer dan 100.000 afleveringen op NL ZIET heeft u altijd iets te kijken. Met een NL ZIET abonnement kunt u ook tv kijken vanuit het buitenland en u kunt altijd op twee schermen tegelijk kijken.

Contact met NL Ziet

Heeft u bepaalde vragen over het lidmaatschap? Dan kunt u van maandag tot en met zondag terecht bij de klantenservice van NL ZIET. Ook met andere opmerkingen, wensen of klachten kunt u hier terecht. Het team van klantenservice medewerkers zit dagelijks voor u klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen. U kunt kiezen om telefonisch of online contact op te nemen. Het telefoonnummer 035-8080305 is elke dag bereikbaar van 12.00 tot 22.00. Deze tijden gelden ook voor de online klantenservice. Stuur eenvoudig een berichtje op een van de sociale media kanalen van NL ZIET, zoals Twitter, Instagram of Twitter. Als laatste kunt u ook uw vraag stellen in een mailtje of via het online contactformulier wat u kunt vinden op www.nlziet.nl.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Koos Postermalaan 4, 1271 ZC, Hilversum (Mediapark)
E-mail: info@nlziet.nl
Website: https://www.nlziet.nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nlziet
Instagram: https://www.instagram.com/nlziet/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/nlziet?lang=nl

Het klantenservice NL Ziet telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice NL Ziet

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice NL Ziet. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice NL Ziet, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder. Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

https://www.regiobank.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: NL ZIET

Hulp nodig met het vinden van NL ZIET?

Bel 035-2046666

Menu