U zocht: klantenservice NGF

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NGF?

Bel 035-2046666

klantenservice NGF

Beoordeling:

klantenservice NGF
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Nederlandse Golf Federatie, beter bekend als NGF, begon in 1914 als het Nederlands Golf Comité. De NGF zet zich in voor alle amateur golfers van Nederland. Ook houdt de NGF zich bezig met de ontwikkeling van golf in Nederland. Dit doet de NGF al sinds na de eerste wereld oorlog, toen het eerste Nationaal Open Kampioenschap in golf werd georganiseerd. Dit is ook het moment waarop het Nederlands Golf Comité veranderde in de Nederlandse Golf Federatie, de NGF. Op dit moment is de voorzitter van de NGF Ronald Pfeiffer, deze functie bekleedt hij al sinds maart 2008. In maart 2008 nam hij het over van W.D. Maris. Het kantoor van de NGF zit gevestigd in Utrecht op de Burgemeester Verderlaan 17. Een streven van de NGF is er voor elke golfbaan, golfspeler en golfclub te zijn. Dit streven wilt de NGF bereiken door alle relevante partijen, zowel binnen en buiten de golfsfeer, samen te brengen. Zo kunnen zij samen werken en overleg voeren om zo elkaars belangen in acht te nemen en daarmee golf ook een evenwichtige plek te laten krijgen in de toekomst. De NGF vindt het dan ook erg belangrijk om er voor haar leden, de golfers, te zijn. De NGF klantenservice is dan ook gemakkelijk te bereiken. Bel ☎ 035-2046666 voor nummerinformatie over NGF klantenservice kan telefonisch, via 030-242 63 70. Telefonisch contact met de NFG klantenservice kan elke werkdag, dus van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Ook kunt u contact opnemen met de NGF klantenservice via de email. Dit kan via golf@ngf.nl. Medewerkers van de NGF klantenservice zullen uw opmerking, klacht, tip of vraag proberen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook via de post kan er contact opgenomen worden met de NGF klantenservice. Post kan gestuurd worden naar het volgende adres: Nederlandse Golf Federatie, Postbus 8585, 3503 RN te Utrecht. Ook kunt u de NGF klantenservice documenten faxen. Dit kan via het volgende faxnummer: 030-242 63 80. Een andere service die de NGF biedt voor haar leden is het GOLFjournaal. Dit is het blad van de NGF die tien keer per jaar uitkomt. Het blad bestaat al sinds 1991 en valt dus tien keer per jaar op de mat van de golfers die lid zijn van de NGF. Dit is niet het enige dat de NGF biedt aan haar leden. Getalenteerde golfspelers die lid zijn van de NGF kunnen door Golf Team Holland begeleid worden om hun overstap van het amateur golf naar het professioneel golf soepel te laten verlopen. Het Golf Team Holland is door de NGF opgezet, in samen werking met Van Lanschot Bankiers. Voor vragen over Golf Team Holland of over de NGF zelf kunt u bellen met de NGF klantenservice.

Het klantenservice NGF telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice NGF

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice NGF. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice NGF, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice NGF

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NGF?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu