U zocht: klantenservice New York Pizza

Hulp nodig met het vinden van klantenservice New York Pizza?

Bel 035-2046666

klantenservice New York Pizza

Beoordeling:

klantenservice New York Pizza
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

New York Pizza is een Nederlandse fastfoodketen die gespecialiseerd is in het bereiden en verkopen van pizza’s. In 1993 werd de eerste vestiging in Amsterdam geopend. De oprichters waren de broers Max en Philippe Vorst en Richard Abram. In 1996 werden de pizza’s ook bezorgd en dit was een goede zet, hierna groeide New York Pizza hard. Inmiddels bestaat New York Pizza uit ruim 125 bezorg- en afhaalvestigingen. Naast pizza’s bestaat het assortiment uit verschillende pasta’s, broodjes en snacks. Het hoofdkantoor van New York Pizza is gevestigd in Amstelveen. De huidige directie van New York Pizza bestaat uit oprichter Philippe Vorst en directeur Hans Miete. De recepten van New York Pizza zijn allemaal nauwkeurig vastgesteld in diverse handboeken. De controle procedures zorgen er daarnaast voor dat alles ook volgens de voorschriften verloopt. New York Pizza heeft een eigen groothandel: Euro Pizza Products. Euro Pizza Products levert alle ingrediënten en benodigdheden aan de New York Pizza vestigingen. Alles wordt geleverd, van pizzadoos tot pizzadeeg en toppings.
Alle producten, zoals het speciale verse pizzadeeg van New York Pizza, wordt onder eigen, geheime receptuur en private label vervaardigd. Het voordeel van Euro Pizza Products is dat alles grootschaliger kan worden ingekocht en dat alle New York Pizza vestigingen dezelfde hoge product kwaliteit hebben. Naast de vaste vestigingen is New York Pizza ook actief in de evenementencatering. New York Pizza is onder meer vertegenwoordigd op festivals als Lowlands, het bevrijdingsfestival en Koningsdag. Daarnaast verzorgt New York Pizza de catering voor onder andere evenementen in de Amsterdam Arena, het PSV stadion en de Heineken Music Hall.
De klantenservice van New York Pizza is te bereiken via het telefoonnummer 0900-0102 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. U kunt hier terecht als u algemene vragen heeft of telefonisch een bestelling wilt plaatsen. Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft kunt u ook een email sturen naar het e-mailadres service@newyorkpizza.nl. Als u liever schriftelijk contact heeft met New York Pizza kunt u een brief sturen naar Postbus 9034, 1180 MA, Amstelveen. Als u een bestelling wilt plaatsen kunt u dat het beste direct bij de dichtstbijzijnde vestiging doen. Op de website vindt u alle telefoonnummers, adresgegevens en verdere contactinformatie van alle vestigingen. Als u niet tevreden bent over een bepaalde vestiging kunt u ook het beste direct met de betreffende vestiging contact opnemen. Het adres van het hoofdkantoor van New York Pizza is Smederij 15, 1185 ZR in Amstelveen.

Het klantenservice New York Pizza telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice New York Pizza

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice New York Pizza. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice New York Pizza, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
zeer slechte locatie heezerweg eindhoven moest een half uur op de pizza wachten de medewerkers kunnen niet zelfstandig werken geen goede leiding ze doen maar wat
- endert

Marvin

Wat een slecht filiaal in tilburg op de wandelboslaan, ze mogen niet bezorgen 2 straten verder! Belachelijk! Slechte organisatie zijn jullie. Ik zorg wel voor minder klanten als het zo moet! Ben gvd al 5 jaar vaste klant! Bah bah

Mw D vd Want

Gisteravond 1 februari heb ik om 17.50 een pizza besteld bij uw vestiging in Hendrik Ido Ambacht. Het betrof een large pizza met 5 soorten kaas. Ik had tevens vermeld dat ik graag per pin wilde betalen. De medewerker vertelde mij dat de bestelling binnen een half uur bezorgd zou worden. Uiteindelijk werd de pizza om 19.00 bezorgd en zonder pin automaat. Gelukkig had ik nog net genoeg contant geld in huis om te betalen.Ik had 5 minuten de tijd om mijn pizza op te eten omdat ik om 19.15 moest gaan werken. Ik vind dit een bijzonder slechte service. Hopelijk kunt u iets met deze klacht.

Dinesh

Wacht veelste lang op me pizza ander half
Uur al.
Eerste en de laatste keer en nooit meer
Bij New york pizza.

Francis

Totaal niet!! Wil net 2 pizza’s halen voor 5 euro. Mijn man lust absoluut geen kaas. Moet ik een euro bijbetalen voor een topping minder. Bedankt New Yorkpizza Pieter Calandlaan Amsterdam!!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice New York Pizza

Hulp nodig met het vinden van klantenservice New York Pizza?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu