U zocht: Netflix klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Netflix klantenservice?

Bel 035-2046666

Netflix klantenservice

Beoordeling:

Netflix klantenservice
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

CONTACT OPNEMEN MET DE NETFLIX KLANTENSERVICE

Wilt u contact opnemen met Netflix Nederland en bent u op zoek naar het telefoonnummer? U heeft de juiste pagina gevonden en u hoeft niet verder te zoeken. De klantenservice van Netflix kan verschillende zaken voor u regelen en kan allerlei vragen voor u beantwoorden. Heeft u kinderen en vraagt u zich af hoe u ouderlijk toezicht moet instellen op het account? Wilt u misschien wat algemene uitleg over de werking van de dienst? Of heeft u vragen betreffende het abonnement wat u met Neflix heeft? Dit zijn allemaal zaken die u prima met de Netflix klantenservice kunt regelen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de Netflix klantenservice op het volgende nummer: 0800 – 022 – 9647

OPENINGSTIJDEN NETFLIX KLANTENSERVICE

U kunt contact opnemen met de Netflix klantenservice op de volgende tijden: dagelijks tussen 09:00 en 22:00. Dit is dus op alle dagen van de week. Maandag t/m zondag kunt u tussen 09:00 en 22:00 contact opnemen met de Netflix klantenservice. Houd er rekening mee dat er op feestdagen andere tijden gehanteerd kunnen worden. Wanneer u vragen heeft aan de Netflix klantenservice, houdt u accountgegevens dan paraat, dit zodat de medewerker u makkelijk en efficiënt kan helpen.

ONLINE CONTACT OPNEMEN MET DE NETFLIX KLANTENSERVICE

U kunt de klantenservice van Netflix ook online vinden. Denk hier bij aan direct contact vanuit de Netflix app. Hier kunt u rechtstreeks een vraag stellen aan de klantenservice. Verder is er de website van Netflix. Hier is een livechat-functie beschikbaar waar u direct een vraag kunt stellen. Naast de chatfunctie is er een helpcentrum beschikbaar. Hierin worden veel voorkomende vragen behandeld. Maar zoals eerder aangegeven, liever telefonisch contact met Netflix, bel dan met nummer: 0800 – 022 – 9647

Het klantenservice Netflix telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Netflix

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Netflix. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Netflix, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Ik baal van Netflix. 1. Al diverse malen is het contact verbroken en moet er opnieuw aanvraagt worden met behul van Netflex. Momenteel ook weer op mijn 2e toestel (telecom). 2. Telefonisch contact opnemen via het door Netflix geadviseerde tel. nr. 0800-022-9647 lukt ook niet. Ik probeer het enkele dagen. Mijn betalingen worden wel afgeschreven. Ik ben helemaal klaar met jullie service. Mijn tel. nr. is 033-2982215.
- D.koelewijn

★☆☆☆☆
- Jan J.

 

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Netflix klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Netflix klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu