U zocht: Nespresso

Hulp nodig met het vinden van Nespresso?

Bel 035-2046666

klantenservice NESPRESSO

Beoordeling:

Nespresso
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Nespresso: voor jou en de wereld

Nespresso begon met een simpel maar revolutionair idee: laat iedereen de perfecte espresso maken. In 1986 ontstond het koffiemerk Nespresso. Sindsdien heeft het bedrijf de manier waarop miljoenen mensen genieten van hun koffie gerevolutioneerd. Geniet van de karakteristieke, unieke en heerlijke smaken van de koffie van Nespresso. Begin en eindig de dag goed met een heerlijke kopje koffie. ‘Nespresso, what else?’

Kritische keuzes voor de perfecte koffie

Van bes tot kopje koffie neemt Espresso u mee op een unieke reis. Elke keuze die Nespresso maakt voldoet aan hun torenhoge eisen. Van het selecteren van de beste bessen, het droge van de bonen, het contact met de koffieboeren, de capsules tot het ontwikkelen van de koffiezetmachines. Espresso is enorm kieskeurig bij het selecteren van de koffie. De locatie, het klimaat en de bodem moet perfect zijn om de koffiebonen te verbouwen. Alles beïnvloedt de smaak en het karakter van de koffie. Daarnaast werkt Nespresso nauw samen met haar koffieboeren. Ze helpen de koffieboeren om de kwaliteit van de planten te verbeteren en het proces te verduurzamen.

Contact met Nespresso

Wenst u contact op te nemen met de Nespresso klantenservice? Ga naar de www.nespresso.com, log in op uw account en chat met een van de koffiespecialisten via de online chat. Daarnaast kunt ook naar de Facebook of Twitter Pagina van Nespresso gaan. Stuur eenvoudig een berichtje met uw vraag, wens of opmerking. Deze online klantenservice is dagelijks beschikbaar tussen 08.00 en 20.00. U kunt ook gratis naar 0800-0222320 bellen waar een Nespresso medewerker u zo snel mogelijk van dienst zal zijn. Dit telefoonnummer is wederom 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00 en 20.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Nespresso Nederland, Afdeling Consumentenservice, Stroombaan 14, 1181 VX Amstelveen
Website: https://www.nespresso.com/nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nespresso.nederland
Instagram: https://www.instagram.com/nespresso.nl/
Twitter: https://twitter.com/nespressonl

Het klantenservice Nespresso telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Nespresso

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Nespresso . Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Nespresso, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder. Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Nespresso

Hulp nodig met het vinden van Nespresso?

Bel 035-2046666

Menu