U zocht: klantenservice Navigon

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Navigon?

Bel 035-2046666

klantenservice Navigon

Beoordeling:

klantenservice Navigon
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Navigon is een softwareontwikkelaar van Duitse komaf. Navigon specialiseert zichzelf in (mobiele) navigatieoplossingen. Hun hoofdkantoor staat in Hamburg, maar in zowel de Verenigde Staten, Canada en in twaalf verschillende Europese landen heeft Navigon ook verkoopvestigingen. Zoals eerder gezegd ontwikkelt Navigon mobiele navigatiesoftware. Dit is natuurlijk al een beetje af te leiden uit de naam, Navigon. Navigon ontwikkelt mobiele navigatiesoftware voor verschillende doeleinden, voor de PDA en de Pocket PC, voor de PNA (PNA staat voor Personal Navigation Assistant, en is dus een zakcomputer die enkel bedoeld is voor navigatie), en voor de smartphone. Hiernaast ontwikkelt Navigon ook navigatiesoftware dat door veel verschillende autoproducenten wordt gebruikt. De navigatiesoftware van Navigon wordt dan gebruikt in auto-infotainment systemen. Tevredenheid van klanten staat voor Navigon hoog in het vaandel. Daarom heeft Navigon ook een uitgebreide klantenservice, de Navigon klantenservice. Deze Navigon klantenservice kunt u op veel verschillende manieren bereiken. Dit is expres zo gedaan om het voor de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Navigon klantenservice is dus gemakkelijk te bereiken. Een van de meeste gebruikte onderdelen van de Navigon klantenservice is “vragen en antwoorden” pagina op de website van Navigon. Hier worden de meest gestelde vragen van klanten bondig, maar duidelijk, beantwoord door medewerkers van de Navigon klantenservice. Voorbeelden van vragen die u daar kunt tegenkomen zijn: “Hoe kan ik mijn apparaat restaureren?”, “Wat is Navigon Fresh?”, “Wat is een GPS signaal?”, “Hoe actueel is de kaart van Navigon” en ga zo maar door. Een groot gedeelte van deze vragen die door de Navigon klantenservice beantwoord worden gaan over de kaarten van Navigon. Gezien Navigon een bedrijf is die u de weg zou moeten wijzen wanneer u zelf de weg niet meer weet, is het erg belangrijk dat alle kaarten correct zijn en er dus totaal geen fouten zitten. Echter, fouten maken is menselijk en ook in de kaarten van Navigon zullen fouten zitten. Hier heeft de Navigon klantenservice echter iets op gevonden. Via de webpagina van de Navigon klantenservice kunt u fouten in de kaarten van Navigon melden aan de Navigon klantenservice waardoor deze zeer snel uit de kaarten gehaald kunnen worden. Zo wordt de kans erg klein dat meer dan één van de klanten last heeft van de fout erg klein. Samenwerken is dus ook iets wat Navigon, en daarmee de Navigon klantenservice, erg belangrijk vindt. Naast online help van de Navigon klantenservice kunt u hen natuurlijk ook direct bereiken. Via de website vindt u een online contact formulier dat u zal helpen via de email contact te krijgen met de Navigon klantenservice. Natuurlijk kunt u ook direct en persoonlijk contact krijgen met de Navigon klantenservice, dit kan door het nummer van de Navigon klantenservice te bellen. Dit nummer is 0800-0233937.

Het klantenservice Navigon telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Navigon

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Navigon. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Navigon, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Jan van Enelen

Heb een update besteld van navigon fershmaps EU 44 maar de bestelling is twee keer uit gevoerd en afgeschreven bestelnr 2281194 en 2281197
hoe nu verder?????

thijs terwey

onze provider houdt er mee op.
email adres froma.terwey@inter.nl.net vervalt!

nieuw email adres: fromaterwey@gmail.com

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Navigon

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Navigon?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu