U zocht: klantenservice Monsterboard

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Monsterboard?

Bel 035-2046666

klantenservice Monsterboard

Beoordeling:

klantenservice Monsterboard
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Monsterboard is op dit moment de grootste vacaturesite van Nederland. Ook al is het de grootste en een van de meest populaire vacaturesites van Nederland, het komt van origine niet uit Nederland. Monsterboard is namelijk ion 1994 opgericht in de Verenigde States. Pas sinds 1998 is Monsterboard ook actief in Nederland, onder Monsterboard.nl in plaats van Monsterboard.com. Monsterboard adverteert zichzelf met het feit dat het niet alleen een “jobsite” is, maar meer een carrièreportal die mensen kan helpen met het vinden van een baan in elke fase van hun carrière. Dus niet enkel als starter kan u bij Monsterboard terecht, ook als u reeds een professional bent is Monsterboard een geschikte plek om te zoeken naar een nieuwe, of misschien vervangende en betere, baan. Verder geeft Monsterboard zelf aan dat ze in de loop der jaren in Nederland, maar ook in andere landen, zijn uitgegroeid tot markleider op het gebied van “online recuitment”. Verder geven ze aan dat zij dé specialist zijn in carrièremanagement. Ook bij het bedrijf zelf werken veel enthousiaste mensen. Het hoofdkantoor, dat gevestigd is in Amsterdam, heeft tachtig medewerkers die met veel passie Monsterboard.nl maken tot wat het is. Niet alleen eigen medewerkers, maar ook klanten wilt Monsterboard graag tevreden stellen. De Monsterboard klantenservice is daarom ook iets waar Monsterboard zeer veel aandacht aan besteed. Daarom kunt u de Monsterboard klantenservice ook op verschillende manieren bereiken. De meest gemakkelijke manier om de Monsterboard klantenservice te bereiken is via het contactformulier op de webpagina van de Monsterboard klantenservice. Het is wel belangrijk dat u dit contactformulier zo duidelijk mogelijk invult, zodat een medewerker van de Monsterboard klantenservice uw vraag, tip, opmerking of klacht zo goed mogelijk kan beantwoorden. De Monsterboard klantenservice wilt namelijk zo goed mogelijk service voor klanten bieden. U kunt ook direct contact opnemen met de Monsterboard klantenservice door te bellen met de telefonische Monsterboard klantenservice. Het nummer van de klantenservice van Monsterboard is 0800 666 78 37. Een medewerker van de Monsterboard klantenservice zal u dan te woord staan. Het is echter wel handig om voordat u belt of mailt eerst even te kijken op de webpagina van de Monsterboard klantenservice. Hier staan namelijk een aantal veelgestelde vragen die reeds beantwoord zijn door de klantenservice. Misschien staat de vraag die u wilt stellen hier wel tussen? Dan bespaart u natuurlijk erg veel moeite. Vragen die hier tussen staan zijn onder andere de volgende: “Hoe kan ik de inhoud van mijn vacature wijzigen”, “Hoe kan ik een actieve vacature laten verlopen”, “Wat is Express Checkout?”, “Hoeveel kost een vacatureplaatsing?”, en ga zo maar door. Kortom, de Monsterboard klantenservice bestaat uit meerdere onderdelen en er zijn meerdere manieren waarop u de Monsterboard klantenservice kunt bereiken.

Het klantenservice Monsterboard telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Monsterboard

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Monsterboard. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Monsterboard, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Monsterboard

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Monsterboard?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu