U zocht: klantenservice Monkey Town

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Monkey Town?

Bel 035-2046666

klantenservice Monkey Town

Beoordeling:

klantenservice Monkey Town
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Monkey Town is een Nederlandse indoor speeltuin en is gevestigd in meerdere plaatsen. Monkey Town is toegankelijk voor kinderen van 1 tot 12 jaar. In de speeltuin zijn verschillende speeltoestellen, waar kinderen zich op uit kunnen leven. Daarnaast zijn er verschillende gangetjes, ballenbakken, trampolines en luchtkussens. Ook heeft Monkey Town de zogenaamde superlego, waardoor kinderen met grote lego stukken kunnen spelen. De speeltuin staat in het teken van de jungle.
Het is goed mogelijk een kinderfeestje te vieren bij Monkey Town. Ook worden verschillende schoolreizen georganiseerd bij de speeltuin. Daarnaast is het mogelijk om met de buitenschoolse opvang naar het speelpark te gaan. U kunt per vestiging contact opnemen en vragen wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Volwassenen en begeleiders kunnen gratis naar binnen bij Monkey Town.
Er zijn verschillende vestigingen van Monkey Town in Nederland. Zo is Monkey Town gevestigd in Alkmaar, Bergen op Zoom, Bleiswijk, Breda, Bussum, Enschede, Franeker, Gouda, Groningen, Helmond, IJsselstein, Lanaken, Leerdam, Leeuwarden, Purmerend, Spijkenisse, Tiel, Uitgeest, Uithoorn, Veghel, Voorthuizen, Waalwijk, Wijchen, Wolvega.
Het speelparadijs biedt ook lasergamen aan als activiteit. In de vestigingen Alkmaar, Gouda, Leeuwarden, Purmerend en Wolvega is lasergamen mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om te bowlen bij Monkey Town. In Leerdam, Franker en Wolvega is een speciale bowlingbaan aangelegd.
Sinds 2015 is er een wielrenteam aan Monkey Town verbonden. Het Cycling Team droeg voorheen de naam Viking Waterland. Via Monkey Town worden diverse sponsors opgeroepen om het wielerteam te sponsoren. Het wielerteam beoefent de sport in Nederland en in het buitenland en neemt deel aan diverse wedstrijden. In Purmerend is er een vaste kantine ingericht ter ondersteuning van het wielerteam. Via de website is het mogelijk om lid te worden van het team of een bijdrage te leveren. Daarnaast heeft het Cycling team een aparte website.
De klantenservice van Monkey Town is niet telefonisch te bereiken. U kunt wel per vestiging contact opnemen via het telefoonnummer dat bij de vestiging vermeld staat. Op de website van Monkey Town staat een overzicht van alle vestigingen met bijbehorende telefoonnummers. Het is wel mogelijk om een online contactformulier in te vullen, dat bij de klantenservice terecht komt. Op het contactformulier dient u uw naam, uw bericht, emailadres, telefoonnummer, adres, postcode en woonplaats in te vullen. Monkey Town zal na ontvangst van het contactformulier zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u uw vragen stellen via Facebook. Ook is er een overzicht op de website met antwoorden op veel gestelde vragen.

Het klantenservice Monkey Town telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Monkey Town

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Monkey Town. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Monkey Town, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Monkey Town

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Monkey Town?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu