U zocht: klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie?

Bel 035-2046666

klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie

Beoordeling:

klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Economische Zaken is één van de elf ministeries van de Nederlandse overheid. De primaire focus van het ministerie van Economische Zaken is gericht op alle zaken die met de Nederlandse economie te maken hebben, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld handel, ondernemerschap, product- en voedselveiligheid, landbouw en visserij.
Het ministerie van Economische Zaken werd opgericht in 1905 als het Departement van Landbouw, Handel en Nijverheid. Daarna splitste het Landbouw-gedeelte zich af van het ministerie en waren economische zaken en landbouw lange tijd gescheiden. In 2010 werden de twee ministeries echter weer samengevoegd tot het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. In 2012 werd de naam van het ministerie aangepast naar Ministerie van Economische Zaken.
Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom het ministerie van Economische Zaken kunt u zich abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast heeft het ministerie van Economische Zaken ook haar eigen digitale magazine: EZ in Beeld. U kunt zich gemakkelijk voor beiden via de website aanmelden.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor het ministerie van Economische Zaken, dan kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Informatie Rijksoverheid via telefoonnummer 1400. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar. Indien u het ministerie via de digitale weg wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door één van de social media pagina’s van het ministerie te bezoeken. Het ministerie van Economische Zaken is actief op zowel Facebook (facebook.com/ministerieeconomischezaken) als Twitter (@nieuwsez).
Mocht u het ministerie van Economische Zaken liever per post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 20401, 2500 EK Den Haag.
Het ministerie van Economische Zaken is gevestigd aan Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC Den Haag. U kunt hier alleen op afspraak terecht. Het algemene telefoonnummer van het ministerie van Economische Zaken is 070 – 3798911.
Indien u een bedrijf heeft en specifieke vragen heeft over onderwerpen zoals bijvoorbeeld subsidies, wetgeving en vergunningen, kunt u terecht op de speciale website Ondernemersplein.nl. Als u juist melding wilt doen van ingewikkelde procedures of onduidelijke wetgeving, dan kunt u dit doorgeven via het Meldpunt Regelgeving.
Mocht u een klacht hebben over voedsel, hygiëne of gebruiksartikelen, dan kunt u contact opnemen met de Voedsel en Waren Autoriteit via telefoonnummer 0900 – 0388. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Het klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Mninsteries van Econimische Landbouw en innovatie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu