U zocht: klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie is één van de elf ministeries van de Nederlandse overheid. De hoofdverantwoordelijkheid van het ministerie van Veiligheid en Justitie is de Nederlandse rechtsorde. Dit houdt in dat het ministerie van Veiligheid en Justitie bijvoorbeeld verantwoordelijk is voor het Openbaar Ministerie, de politie en de gevangenissen. Tevens vallen andere diensten zoals de Brandweer, de Raad voor de Kinderbescherming, Immigratie- en Naturalisatiedienst en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en veiligheid onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Het ministerie draagt overigens geen zorg voor de rechtspraak, dit is geheel onafhankelijk en wordt apart georganiseerd.
Mocht u een vraag, opmerking of suggestie hebben voor het ministerie van Veiligheid en Justitie, dan kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Informatie Rijksoverheid via telefoonnummer 1400. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 – 774656767.
In het geval dat u het ministerie van Veiligheid en Justitie via de digitale weg wilt contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door contact te zoeken met het webcareteam van het ministerie van Veiligheid en Justitie via de Twitter-pagina (@VenJWebcare) van het ministerie. Hier kunt u terecht met vragen over wetten, beleid en regelgeving over veiligheid en justitie. Het webcareteam van het ministerie van Veiligheid en Justitie is online van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om het ministerie van Veiligheid en Justitie per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20301, 2500 EH Den Haag.
Helaas is het niet mogelijk om vragen te stellen aan het ministerie van Veiligheid en Justitie die te maken hebben met een individuele (rechts)zaak, hiervoor kunt u het beste de website van de Raad voor de Rechtspraak raadplegen of contact opnemen met het Juridisch Loket. Indien u een vraag heeft over boetes kunt u het beste de website van het Centraal Justitieel Incassobureau raadplegen. In het geval dat u aangifte van een misdrijf wilt doen, dan kunt u dit doen bij de politie of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 – 7000.
Tevens heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie haar eigen app, genaamd Min.VenJ. Met deze app blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en persberichten van het ministerie van Veiligheid en Justitie, kunt u gemakkelijk antwoord vinden op al uw vragen en heeft u onder andere ook een overzicht met daarop de hoogte van de boetes van de meest voorkomende overtredingen.
Het ministerie van Veiligheid en Justitie is gevestigd op Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag. Het telefoonnummer van het ministerie is 070 – 3707911.

Het klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Veiligheid en Justitie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu