U zocht: klantenservice Ministerie van Financien

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Financien?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Financien

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Financien
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Financiën is één van de elf ministeries van de Nederlandse overheid. Dit ministerie houdt zich voornamelijk bezig met de nationale financiën. Te denken valt aan de begrotingen, de belastingen en de staatskas. Het ministerie van Financiën is verantwoordelijk voor de verwerking van de inkomsten en uitgaven van de overheid, zo monitort zij bijvoorbeeld ook de doelmatigheid van de uitgaven die worden gedaan.
Hoewel het ministerie van Financiën voornamelijk toeziet op de nationale financiële huishouding, treedt zij uiteraard ook buiten de Nederlandse grenzen en speelt het ministerie van Financiën een belangrijke rol binnen het Europese regime. Dit is natuurlijk vanwege het feit dat Europese regelgeving omtrent financiën direct effect heeft op de Nederlandse economie en het financiële stelsel.
Belangrijke instellingen die onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Financiën vallen zijn onder andere de Belastingdienst en de Douane. De Belastingdienst ondersteunt het ministerie van Financiën bij het innen van belastingen en premies, het opsporen van fraude, en het toezichthouden op de naleving van de fiscale wetten en regels. De Douane houdt toezicht op de goederen die dagelijks worden geëxporteerd en geïmporteerd. Waar nodigt heft zij invoerrechten of voert zij verboden, beperkingen of andere controlemaatregelen uit.
Het ministerie van Financiën bestaat al sinds 1798 en is daarmee één van de oudste ministeries van de Nederlandse overheid. Overigens bestaat de functie van schatkistbewaarder al langer, namelijk sinds 1588.
Mocht u een vraag, opmerking of suggestie hebben voor het ministerie van Financiën, dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Informatie Rijksoverheid via telefoonnummer 1400. De klantenservice van het ministerie van Financiën is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. In het geval dat u liever digitaal contact wenst op te nemen met het ministerie van Financiën, dan kunt u het speciale contactformulier op de website invullen. U zult zo spoedig mogelijk bericht ontvangen. Tevens is het uiteraard mogelijk om het ministerie van Financiën per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20201, 2500 EE Den Haag.
Het ministerie van Financiën is gevestigd op Korte Voorhout 7, 2511 CW Den Haag. Het algemene telefoonnummer van het ministerie is 070 – 3428000. U kunt in principe het ministerie van Financiën enkel op afspraak bezoeken.
In het geval dat u vragen heeft over regelingen of tarieven op het gebied van belasting, dan kunt u bellen naar de BelastingTelefoon via telefoonnummer 0800 – 0543. Mocht u een vraag hebben over de douane, dan kunt u bellen naar de BelastingTelefoon Douane via telefoonnummer 0800 – 0143. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook de website van de Belastingdienst raadplegen.

Het klantenservice Ministerie van Financien telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Financien

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Financien. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Financien, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Financien

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Financien?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu