U zocht: klantenservice Ministerie van Defensie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Defensie?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Defensie

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Defensie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Defensie is één van de elf ministeries van de Nederlandse overheid. Het ministerie is verantwoordelijk voor de bescherming van Nederland. Het ministerie van Defensie heeft dan ook drie hoofdtaken die zich hierop focussen, te weten: het beschermen van het eigen grondgebied en dat van haar bondgenoten, het bevorderen van de (internationale) rechtsorde en het leveren van bijstand bij rampen en crises.
Hoewel de politieke leiding en verantwoordelijkheid bij de minister van Defensie ligt, ligt de militaire leiding bij het ministerie van Defensie bij de commandant der Strijdkrachten. Dit is de hoogste militair binnen het ministerie en daarmee ook de belangrijkste militaire adviseur van de minister. De commandant der Strijdkrachten bepaalt dan dus ook de operationele en militaire planning, en de aansturing, inzet en uitvoering van de krijgsmacht.
De fundamenten van het ministerie van Defensie ontstond in 1813, toen de ministeries van Oorlog en van Marine werden ingesteld. Deze werden in de jaren ’20 samengevoegd, maar werden ten tijde van de Tweede Wereldoorlog tijdelijk gesplitst. Sinds 1959 werden de twee ministeries definitief samengevoegd tot het huidige ministerie van Defensie. Tegenwoordig zijn er ruim 47.000 personen werkzaam bij ministerie van Defensie, waarvan er zo’n 2.000 burgers en militairen werkzaam zijn bij de bestuursstaf in Den Haag.
In het geval dat u een vraag, opmerking of suggestie heeft voor het ministerie van Defensie kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de Publieksvoorlichting via het algemene telefoonnummer 1400. De klantenservice van het ministerie van Defensie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 – 774656767. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met het ministerie van Defensie, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen. Tevens is het mogelijk om het ministerie van Defensie per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20701, 2500 ES Den Haag.
Het ministerie van Defensie is gevestigd aan Kalvermarkt 32, 2511 CB Den Haag. U kunt alleen op afspraak op het ministerie van Defensie terecht. Het algemene telefoonnummer van het ministerie is 070 – 3188188.
Mocht u geluidshinder ondervinden van het vliegverkeer van militaire vliegtuigen of hier meer informatie over willen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met het hier speciaal voor ingerichte informatienummer van het ministerie van Defensie 0800 – 0226033. U kunt ook het online klachtenformulier vliegbewegingen invullen.

Het klantenservice Ministerie van Defensie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Defensie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Defensie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Defensie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Defensie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Defensie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu