U zocht: klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken is één van de elf ministeries dat de Nederlandse overheid anno 2015 heeft. Het ministerie is verantwoordelijk voor het buitenlandse beleid en ontwikkelingssamenwerking, hierbij kan gedacht worden aan Europese samenwerking, het behouden van vrede, veiligheid en stabiliteit, duurzame armoede bestrijding, en diplomatieke en consulaire zaken. Doordat het ministerie van Buitenlandse Zaken vertegenwoordigingen van Nederland over de gehele wereld verspreid heeft, is het ministerie van Buitenlandse Zaken altijd op elk moment van de dag ergens in de wereld actief.
Het ministerie van Buitenlandse Zaken bestaat al sinds het einde van de achttiende eeuw. Tot aan de Tweede Wereldoorlog bleef de omvang van het ministerie van Buitenlandse Zaken redelijk beperkt, maar na de Tweede Wereldoorlog groeide zij enorm. Dit is natuurlijk te wijten aan de enorme boost die de internationale politiek kreeg, mede dankzij de oprichting van de Verenigde Naties.
In het geval dat u een vraag heeft voor het ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van het ministerie via telefoonnummer 070 – 3486486. De klantenservice is in principe alleen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur, maar in geval van nood kunt u dit nummer ook buiten kantooruren bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om per fax contact op te nemen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, dit doet u door uw fax te versturen naar faxnummer 070 – 3484848. Indien u het ministerie van Buitenlandse Zaken liever digitaal wenst te bereiken, dan kunt u dit doen door het contact formulier via de website in te vullen, u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord. Tevens is het mogelijk om per post contact op te nemen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20061, 2500 EB Den Haag.
Het ministerie van Buitenlandse Zaken is gevestigd op Bezuidenhoutseweg 67, 2594 AC Den Haag. U kunt het ministerie alleen op afspraak bezoeken.
Voor algemene vragen over het ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u tevens contact opnemen met Informatie Rijksoverheid via telefoonnummer 1400. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.
In het geval dat u een vraag heeft over reisadviezen omtrent de veiligheidsrisico’s aan een buitenlands verblijf, kunt u het beste contact opnemen met de afdeling Consulaire Zaken en Visumbeleid van het ministerie van Buitenlandse Zaken door het speciale reactieformulier reisadviezen in te vullen. Voor visumaanvragen voor andere soorten verblijf kunt u het beste naar de website van de IND gaan, deze wordt beheerd door het ministerie van Justitie.

Het klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Buitenlandse Zaken?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu