U zocht: klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is één van de elf ministeries die de Nederlandse overheid anno 2015 heeft. De hoofdverantwoordelijkheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is het waarborgen van de democratie. De beleidsterreinen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zijn dan ook het zorg dragen voor een goed functionerend openbaar bestuur, de Grondwet en het constitutionele staatsrechtelijke bestel en de samenwerkingsrelatie met Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Het ‘Koninkrijksrelaties’-gedeelte van de titel van het ministerie heeft dan ook geen betrekking op zaken gerelateerd aan de koninklijke familie, maar aan de rijksdelen Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Tevens valt het beleidsterrein Wonen & Bouwen onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is één van de oudste ministeries van de Nederlandse overheid. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties werd namelijk oorspronkelijk opgericht in 1798 onder de naam ‘het departement van inwendige politie en toezicht op de staat van dijken, wegen en wateren van de Bataafse republiek’. In 1813 veranderde de naam naar het ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1998 werd het gedeelte ‘en Koninkrijksrelaties’ aan de naam toegevoegd. Sinds haar oprichting zijn de beleidsterreinen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties vaak veranderd en is het dus sterk afhankelijk van de politiek wat haar focus is.
Mocht u een vraag, opmerking of suggestie hebben voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dan kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Informatie Rijksoverheid via telefoonnummer 1400. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. In het geval dat u liever digitaal met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties contact opneemt, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van het ministerie.
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is actief op zowel Twitter (@minbzk) en Facebook (facebook.com/minbzk). Teven is het uiteraard mogelijk om per post contact op te nemen met het ministerie, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20011, 2500 EA Den Haag. U ontvangt binnen 3 weken inhoudelijk bericht terug.
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is gevestigd op Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag. U kunt hier echter alleen op afspraak terecht. Het algemene telefoonnummer van het ministerie is 070 – 4266426. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 17.30 uur.

Het klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu