U zocht: klantenservice Microsoft

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Microsoft?

Bel 035-2046666

klantenservice Microsoft

Beoordeling:

klantenservice Microsoft
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Microsoft staat bekend als een bedrijf met de hoogste beurswaarde ter wereld. Dat het een succesvol bedrijf is, is dan ook maar zacht uitgedrukt. Het kan namelijk gezegd worden dat Microsoft een van de meest succesvolle bedrijven te wereld is. Het bedrijf is opgericht door Bill Gates en Paul Allen, op 4 april 1975. Dat is tevens een van de manieren waarop het duidelijk wordt hoe enorm succesvol Microsoft is. Bill Gates is namelijk lange tijd de rijkste man op aarde geweest. De enige reden dat Bill Gates dat nu niet meer is, is omdat hij het grootste gedeelte van zijn geld weggeeft aan goede doelen. Het is dus zeker wel apart om te bedenken dat de twee vrienden Allen en Gates, die Microsoft puur uit interesse voor technology oprichtte, zo’n enorm miljoenen imperium hebben opgericht. Microsoft is met name bekend geworden door de personal computer, de PC. In de jaren ’70 is Microsoft opgericht en in de jaren ’80 kwam Microsoft al met het door hen opgerichte en alom bekende besturingssysteem Windows. Hiernaast hebben zij er ook voor gezorgd dat het Office pakket een van de meest gebruikte tekstverwerkers op de computer is, en ook het allereerste. Microsoft staat naast zijn degelijke producten ook bekend om zijn goede Microsoft klantenservice. Op de website van Microsoft, www.microsoft.com/nl, is een grote webpagina gewijd aan de Microsoft klantenservice. Veel van deze klantenservice wordt direct en online verleend. Zo kan u op de pagina van de Microsoft klantenservice antwoorden vinden op vragen over Windows, over Internet Explorer, over Office, over Surface en zelfs over de welbekende spelcomputer de Xbox. Ook worden de top support onderwerpen weergegeven op de webpagina van de Microsoft klantenservice. Dit zijn de onderwerpen waarbij klanten het meeste hulp nodig hebben, zoals bijvoorbeeld “Hulp bij het installeren van de nieuwe update voor Windows 8.1”. Dit soort vragen, en anderen, kunt u vinden op de webpagina van de Microsoft klantenservice. Hiernaast kunt u ook via deze webpagina van de Microsoft klantenservice live hulp ontvangen. Via deze link kunt u ondersteuning krijgen over de volgende onderwerpen “account en facturering”, “technische ondersteuning” en “ondersteuning voor instellingen en installatie”. De technische ondersteuning is een van de meest gebruikte onderdelen van de Microsoft klantenservice. Hier kunnen medewerkers van de Microsoft klantenservice u namelijk helpen om bijvoorbeeld een virus van uw computer af te krijgen. Niets is te gek voor de medewerkers van de Microsoft klantenservice. Om de juiste technische support te krijgen, moet u natuurlijk wel eerst een aantal vragen invullen. Zo moet u eerst aangeven voor welk product u ondersteuning wil. Wanneer u dit aangeeft, kunnen de medewerkers van de Microsoft klantenservice u namelijk het allerbeste helpen. Zo kunnen zij namelijk veel specifieker en gerichter werk verrichten.

Het klantenservice Microsoft telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Microsoft

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Microsoft. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Microsoft, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Microsoft

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Microsoft?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu