U zocht: klantenservice MG Car Club

Hulp nodig met het vinden van klantenservice MG Car Club?

Bel 035-2046666

klantenservice MG Car Club

Beoordeling:

klantenservice MG Car Club
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

MG-Carclub
MG-Car Club is een club voor mensen die geïnteresseerd zijn is klassieke en moderne MG’s. MG is een Brits automerk, het automerk vindt zijn oorsprong in de oprichting van Morris garages in Oxford in 1923. Bijna een derde van de Nederlandse MG-eigenaren is lid van de MG-Car Club, in totaal zijn er ongeveer 10.000 MG-eigenaren in Nederland. Als u lid wordt van de MG-Car Club heeft u toegang tot alle informatie over MG’s, techniek en evenementen. U hoeft niet perse een MG te bezitten om lid te worden van de MG-Car club. Als u nog geen MG bezit kunt u eerst profiteren van de ervaringen van andere clubleden, zodat u goed voorbereid bent als u wel een MG wilt kopen. Als clublid profiteert u van allerlei voordelen. Zo heeft u als MG-Car Club lid de mogelijkheid om allerlei evenementen bij te wonen in verschillende regio’s. Er zijn onder andere nationale evenementen. sleuteldagen, lezingen, ritten, rally’s, navigatieritten en bijeenkomsten door heel Nederland. Via de website van MG-Car Club vindt u een overzicht van alle evenementen die georganiseerd worden. U kunt met de andere leden van de MG-Car Club kennis en ervaring uitwisselen over het onderhouden en restaureren van auto’s, en elkaar daarin bijstaan met raad én daad! Via het voor niet-leden afgeschermde deel van de website kunnen leden advertenties plaatsen en een eigen profiel aanmaken. Op het forum kunt u discussiëren met andere leden over technische zaken, regio’s en alles wat met MG’s te maken heeft. Twaalf keer per jaar verschijnt het Clubblad MG-Nieuws met veel interessante informatie, technische artikelen, foto’s, verhalen en advertenties en regio activiteiten. Daarnaast beschikt de MG-Car Club over een eigen clubwinkel, en worden er door elke regio maandelijks een rit en praatavonden georganiseerd. Als lid van de MG-Car Club profiteert u ook nog eens van korting op autoverzekeringen en overtochten naar Engeland. U kunt contact op nemen met de MG-Car Club door te bellen naar het telefoonnummer 06-19633629. Daarnaast kunt u contact opnemen door te mailen naar het e-mailadres leden@mgcarclub.nl. Tevens is het mogelijk om schriftelijk contact op te nemen. Dit kunt u doen door een brief te sturen naar: Ledenadministratie MG-Car Club Holland t.a.v. Math Agelink, Heeshoek 6, 5053 AM Goirle. Als u een vraag heeft over MG-Car Club of het lidmaatschap kunt u het beste eerst kijken bij de meest gestelde vragen op de website. Als u lid wilt worden van de MG-Car Club kunt u het online inschrijfformulier op de website invullen. Mutaties zoals adreswijziging, een gewijzigd e-mailadres of verandering in uw wagenpark kunt u gemakkelijk doorgeven via het mutatieformulier op de website. Als u uw lidmaatschap van de MG-Car Club wilt beëindigen kan dit via email of per post gedaan worden.

Het klantenservice MG Car Club telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice MG Car Club

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice MG Car Club. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice MG Car Club, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice MG Car Club

Hulp nodig met het vinden van klantenservice MG Car Club?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu