U zocht: klantenservice Metz & Co

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Metz & Co?

Bel 035-2046666

klantenservice Metz & Co

Beoordeling:

klantenservice Metz & Co
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Metz & Co
Metz & Co is een in Amsterdam gevestigde winkel gespecialiseerd in woninginrichting, zoals meubelen, stoffen en kunstnijverheidsproducten. Metz & Co bestaat al ruim 250 jaar. Moses Samuels (later kwam daar de toevoeging Metz achter) begon rond 1740 in de Jodenbreestraat in Amsterdam een handel in Franse zijde en andere luxe stoffen. In 1794 gingen zijn drie zoons Samuel, Jonas en Daniel met Metz & Co verder. De kleinzoon van Moses Samuels, Daniel Samuel Metz, nam vervolgens de zaak over, in 1857 gevolgd door zijn neef Isaac Magnus Cantor en Aron Levie Citroen. Metz & Co begon in de 18e eeuw als een kleine stoffenzaak maar groeide in de 20ste eeuw uit tot een inspirerende ontmoetingsplaats voor vormgevers, ontwerpers, architecten en hun bewonderaars. In 1895 trok Metz & Co de aandacht van het publiek met de verkoop van de beroemde artistieke Liberty stoffen. Tussen de wereldoorlogen in was Joseph de Leeuw eigenaar en directeur van Metz & Co, vooral door hem kwam het warenhuis tot bloei. Joseph de Leeuw bracht het werk van ontwerpers als Oud, Rietveld, Bodon, Salomonson, Stam, Le Corbusier, Von der Rohe, Breuer en Aalto onder de aandacht van het winkelend publiek. Doordat hij met zijn enthousiasme deze ontwerpers voor zijn zaak wist te winnen, werd Metz & Co toonaangevend in Nederland op het gebied van meubels en moderne vormgeving. In 1973 werd Metz & Co verkocht aan het Liberty Concern in Londen, waarmee al sinds 1902 nauw werd samengewerkt. Vervolgens is Metz & Co in 1988 overgenomen door een investeringsmaatschappij. Tegenwoordig verkoopt Metx & Co nog steeds smaakvolle artikelen. In de kelder Metz & Co worden fraaie serviezen, bestekken en keukenattributen verkocht. Op de parterre het glaswerk van bekende ontwerpers en andere luxe artikelen. De vroegere afdelingen met stoffen en design meubels zijn sinds kort ingeruild voor bekende kledingmerken. U kunt Metz & Co bereiken door te bellen met het telefoonnummer 00 31 20 520 70 20 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Als u vragen of opmerkingen heeft, of meer informatie wilt over Metz & Co kunt u ook contact opnemen door een email te sturen naar office@metz-co.nl. De hoofdvestiging van Metz & Co is gevestigd in Amsterdam, aan de Herengracht 430-2 met postcode 1017 BZ. Als u graag schriftelijk in contact wilt komen met Metz & Co kunt u uw brief richten aan Postbus 15584, 1001 NB Amsterdam. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Metz & Co kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Het klantenservice Metz & Co telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Metz & Co

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Metz & Co. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Metz & Co, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Metz & Co

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Metz & Co?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu