U zocht: klantenservice Melkweg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Melkweg?

Bel 035-2046666

klantenservice Melkweg

Beoordeling:

klantenservice Melkweg
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Melkweg staat voor popcultuur en is daar ondertussen ook het Amsterdamse symbool van worden. Jaarlijks worden er honderden concerten, theatervoorstellingen, exposities en zelfs films bezocht door honderd duizenden bezoekers. De Melkweg bevindt zich aan de Lijnbaansgracht in een oude melkfabriek en is sinds 1970 uitgegroeid tot één van de populairste podia van Nederland met een rijke geschiedenis. Internationaal heeft de Melkweg een hoge status gekregen is een podium geworden voor de kleine artiest om door te breken naar het grote publiek.

Natuurlijk houdt dat in dat dit leidt tot een groot bezoekersaantal en daarom houdt de Melkweg de klant hoog in het vaandel. De Melkweg is een non-profit organisatie en daarom waarderen zij de klant des te meer. U maakt hen gelukkig door de Melkweg te bezoeken, en zij proberen u gelukkig te houden door middel van een goede klantenservice. Ze luisteren naar wat u te zeggen en te vragen heeft. In het geval van concerten, films en andere vragen is er de Melkweg Klantenservice. Als klant bent u voor hen het belangrijkst en zijn zij altijd bereid om u uit de brand te helpen. De Melkweg Klantenservice kunt u bereiken door te bellen naar 020 431 8181 (met een tarief van 80 eurocent per minuut) of een mailtje te sturen naar info@melkweg.nl.

Melkweg Klantenservice helpt u graag met vragen over bijvoorbeeld concertkaarten, wanneer de kassa geopend is en hoeveel de servicekosten per ticket zijn. Bij de Melkweg Klantenservice kunt u ook terecht voor praktische vragen over het programma, waar u uw tickets precies kunt kopen en hoe het nou ook alweer zit met het Melkweg lidmaatschap. Ook in geval van vragen over de kortingspassen kunt u bellen.

De Melkweg is meer dan concerten, dus de Melkweg Klantenservice is er ook om uw vragen te beantwoorden over het aanbod van film en theater. Daarnaast beantwoorden zij ook vragen over wat u kunt doen in geval van annulering of hoe het zit met het toegangsbeleid. Vraagt u zich af of er een 18+ beleid is en zo ja, wat dit inhoudt? Ook daarmee kunt u bij hen terecht. Ook het Melkweg Café is onderdeel van de Melkweg en het kan dus voorkomen dat u vragen heeft over de menukaart: ook daarvoor kunt u bellen! In het geval dat u de draad helemaal kwijt bent, helpen zij u graag op weg. Daarnaast hebben zij op hun pagina een sectie met veel gestelde vragen: kijk eerst even of uw vraag hier tussen staat. Is dat zo, maar bent u er nog steeds niets wijzer van geworden? Dan kunt u altijd nog contact met hen opnemen via de Melkweg Klantenservice. In geval van nood kunt u altijd bij hen langsgaan en zullen zij u zo goed mogelijk helpen.

De Melkweg opende in 1970 voor het eerst haar deuren. In dat jaar vond een Nederlandse theatergroep een verlaten melkfabriek in het centrum van Amsterdam. Met hard werken, idealen en 25.000 gulden toverde de groep de fabriek om tot een ontmoetingscentrum, in eerste instantie alleen voor de zomer. In de jaren zeventig groeide de Melkweg uit tot een begrip en ontwikkelde zich daarbij steeds meer inhoudelijk, ruimte biedend aan experimenten op het gebied van muziek, theater, dans en film. Op de benedenverdieping van het gebouw bevinden zich nu The Max (capaciteit 1.500) en de Oude Zaal (capaciteit 700) die vooral voor concerten en evenementen gebruikt worden. Verder zijn aan de Marnixstraat, aan de achterkant van het gebouw, de Fotogalerie en het Café-Restaurant gelegen. Op de tussenverdieping bevindt zich een multifunctionele mediaroom. Op de bovenverdieping bevinden zich de Cinema (90 stoelen), de Theaterzaal (112 stoelen) en de Tearoom.

Het klantenservice Melkweg telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Melkweg

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Melkweg. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Melkweg, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Melkweg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Melkweg?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu