U zocht: klantenservice Megapret

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Megapret?

Bel 035-2046666

klantenservice Megapret

Beoordeling:

klantenservice Megapret
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Megapret
Megapret is een Nederlands attractiepark, dat voornamelijk bekend staat om speeltuinen. Zo heeft Megapret een speeltuin van 20.000 m2 waarin verschillende toestellen te vinden zijn. Ook voor volwassenen heeft Megapret een aantal attracties. Naast de buitenspeeltuin is er een grote binnenspeeltuin. Deze speeltuin is maar liefst 1500 m2. In de zomer is er een speeltuin waar verschillende waterattracties zijn geplaatst. De speeltuin is alleen geopend met warme dagen, wanneer het 23 graden of warmer is. Naast de speeltuinen is er ook een grote golfbaan. De golfbaan heeft maar liefst 18-holes en is 2000 m2 groot.
Het park is gevestigd in de Achterhoek, in een landelijke omgeving. De speeltuinen zijn geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn springkussens, trampolines en er worden verschillende kinderdisco’s georganiseerd. Daarnaast is er een verkeerspark en een trekkerbaan en zijn er veel verschillende speeltoestellen. De speeltuin met waterattracties is toegankelijk voor alle kinderen. Het is niet vereist dat de kinderen een zwemdiploma hebben. Wel is het meenemen van badkleding en een handdoek u aan te raden.
Voor volwassenen worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen volwassenen snookergolf spelen en een speurtocht doen. De speurtocht staat in het teken van het boerenleven. Ook kunnen de volwassenen een pot golven op de golfbaan. Huisdieren mogen niet meegenomen worden naar Megapret.
Tickets voor het attractiepark zijn online te reserveren en aan de kassa te verkrijgen. Indien u online kaarten reserveert, dient u uw naam, telefoonnummer, woonplaats, emailadres, aankomstdatum en aankomsttijd, het aantal kinderen en volwassenen en een eventueel bericht in te vullen. U zal dan een bevestiging ontvangen van Megapret. Het park is elke dag geopend. De openingstijden zijn van 09:30 tot 17:30 uur. In de vakanties heeft Megapret andere openingstijden. Hiervoor kunt u op de website kijken. Op de meeste vakantiedagen is Megapret dan ook gesloten.
De klantenservice van Megapret is te bereiken op 0544-377932. Megapret is gevestigd in Lievevelde. Mocht u uw vragen liever per post willen stellen, kan dat door uw brief te adresseren aan Megapret, de Stegge 23, 7137 NC Lievelde. Daarnaast kunt u een online contactformulier invullen. U dient dat uw naam, adres, postcode en plaats, provincie en land, telefoonnummer, e-mailadres en vraag in te vullen. Megapret zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u uw vragen stellen per email. U kunt een emailbericht versturen naar info@megapret.nl. Megapret is tevens actief op Facebook. Hier kunt u uw vragen ook stellen.

Het klantenservice Megapret telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Megapret

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Megapret. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Megapret, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Megapret

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Megapret?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu