U zocht: klantenservice Medisch Spectrum Twente

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Medisch Spectrum Twente?

Bel 035-2046666

klantenservice Medisch Spectrum Twente

Beoordeling:

klantenservice Medisch Spectrum Twente
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Medisch Spectrum Twente (MST) is een ziekenhuis in Nederland. Het is in 1995 ontstaan uit een fusie tussen de ziekenhuizen in Enschede (ziekenhuis „Ziekenzorg” en rooms-katholiek ziekenhuis Sint Joseph Stadsmaten van de Zusters Franciscanessen van Denekamp), Oldenzaal (rooms-katholiek ziekenhuis Heil der Kranken), Losser (St. Bernardusziekenhuis) en Haaksbergen (voormalig Sint-Antoniusziekenhuis).
Medisch Spectrum Twente bestaat uit twee met elkaar door een externe loopbrug verbonden ziekenhuisgebouwen in het centrum van Enschede en het ziekenhuis in Oldenzaal. De ziekenhuizen in Losser en Haaksbergen werden na de fusie gesloten. Hiervoor zijn poliklinische voorzieningen in de plaats gekomen.
Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. Momenteel beschikt Medisch Spectrum Twente over ziekenhuislocaties te Enschede en Oldenzaal en buitenpoliklinieken in Haaksbergen en Losser, van waaruit het verzorgingsgebied met circa 264.000 inwoners wordt bediend. Medisch Spectrum Twente heeft een erkenning voor 1070 bedden.

Het klantenservice Medisch Spectrum Twente telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Medisch Spectrum Twente

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Medisch Spectrum Twente. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Medisch Spectrum Twente, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Medisch Spectrum Twente

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Medisch Spectrum Twente?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu