U zocht: klantenservice Marskramer

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Marskramer?

Bel 035-2046666

klantenservice Marskramer

Beoordeling:

klantenservice Marskramer
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het woord marskramer heeft kent in Nederland een grote geschiedenis. Een marskramer was namelijk een man die niet alleen waren en diensten aan de man bracht, maar ook het meest belangrijke nieuws van dorp tot dorp verspreidde. Op dit moment staat marskramer in Nederland echter voor iets anders, namelijk de welbekende winkel Marskramer. Marskramer kwam op na de Tweede Wereldoorlog in Rotterdam. Na de oorlog en een van de meest verwoestende bombardementen van de Nederlandse geschiedenis moest Rotterdam van de grond af opgebouwd worden, zo ook de winkels. Exact om deze reden opende zich rond deze tijd de eerste Marskramer in Kralingen, Rotterdam. Marskramer begon als een klein winkeltje dat handelde in potten, pannen en schotels. Dit om in de grote behoefde van kleine huishoudelijke artikelen te voorzien. Marskramer stond in Rotterdam al snel bekend als een winkel waar zeer goede en betaalbare artikelen gekocht konden worden. Dit is een punt waar Marskramer nog steeds bekend om staat. Betaalbaar en goed, dat zijn de twee basisvereisten waaraan Marskramer artikelen moeten voldoen. Inmiddels heeft Marskramer 250 winkels die door heel Nederland te vinden zijn. Deze winkels worden allemaal bevoorraad vanaf het distributiecentrum in Gouda. Inmiddels heeft Marskramer ook een goedlopende webshop. Op www.marskramer.nl kunt u producten bestellen uit het gehele assortiment van Marskramer. Wanneer u een product voor 13.00 ’s middags besteld, dat wordt het de volgende dag al bezorgd. Ook kunt u alle producten gratis retourneren. Omdat Marskramer het heel belangrijk vindt dat haar twee basisvereisten, het hebben van betaalbare en goede producten, altijd nagekomen worden, hebben ze een zeer actieve klantenservice. Bij de Marskramer klantenservice staan daarom altijd klanten voor u, de klant, klaar om u te helpen met allerlei verschillende vragen. De Marskramer klantenservice beantwoordt alle vragen die te maken hebben met Marskramer. Ook voor opmerkingen of tips bent u bij de Marskramer klantenservice aan het juiste adres. De Marskramer klantenservice is elke werkdag, dus maandag tot en met vrijdag, te bereiken op 020-7220988. Van maandag tot en met vrijdag kan er dus tussen 09.00 en 17.00 gebeld worden met de Marskramer klantenservice. Hiernaast heeft de Marskramer klantenservice ook een emailadres. E-mails die gestuurd worden naar webshop@marskramer.nl worden door de Marskramer klantenservice beantwoord. Dit zal uiterlijk binnen twee weken gebeuren. Wanneer u dus een vraag, klacht of opmerking naar het emailadres van de Marskramer klantenservice stuurt, dan zal u binnen veertien dagen een inhoudelijke reactie ontvangen. Natuurlijk heeft Marskramer ook een postadres, namelijk: Marskramer B.V., Hoofdkantoor, Postbus 94072, 1090GB Amsterdam. Echter, dit is logischerwijs niet de meest gemakkelijke en directe manier om de Marskramer klantenservice te bereiken. De gemakkelijkste manier om de Marskramer klantenservice te bereiken is telefonisch of via email.

Het klantenservice Marskramer telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Marskramer

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Marskramer. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Marskramer, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Jongste

Ik was vanochtend in de winkel op Spijkenisse-‘Plateau aldaar ik gezien heb hoe een klant Moeder en zoon met een vaas de deur uit ging zonder te betalen en ik daar uw medewerker er op attent maakte was zijn reactie “Oh, ik kan toch niet overal op letten”ipv even er achter aan te gaan.

Cas Heeneman

Zie brief 1 augustus 2016.
Hoofdkantoor
Postbus 94072
1090 GB Amsterdam
Betreft:suggestie klacht

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Marskramer

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Marskramer?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu