U zocht: klantenservice Marktplaats

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Marktplaats?

Bel 035-2046666

klantenservice Marktplaats

Beoordeling:

klantenservice Marktplaats
1,2 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1.2 out of 5 based on 5 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Marktplaats (online store)
Marktplaats is een Nederlandse website waar particulieren hun (tweedehands) spullen te koop kunnen aanbieden. De website werd in 1999 opgericht door Rene van Mullem. Eind 1999 werd de website overgenomen door een keten van kringloop winkels voor 600.000 gulden (omgerekend ongeveer 273.000 euro), waarna het uiteindelijk in 2004 voor 225 miljoen werd overgenomen door het Amerikaanse eBay.
Vlak na de oprichting van Marktplaats in 1999, trok zij al gauw grote aantallen bezoekers. Inmiddels bezoeken zo’n 1 miljoen mensen per dag Marktplaats en worden er dagelijks 350.000 nieuwe advertenties geplaatst. Over het algemeen staan er altijd zo’n 9 miljoen advertenties tegelijk online. Opmerkelijke advertenties waren bijvoorbeeld een tafeltje uit Paleis Soestdijk, een privé vliegtuig en de caravan van Bassie en Adriaan, inclusief de bekende robot Robin.
De missie van Marktplaats is om kopers en verkopers samen te brengen. Om dit te bewerkstelligen probeert zij dan ook een zo goed mogelijk platform te creëren, en kopers en verkopers te adviseren over prettig en veilig handelen.
Om het handelen nóg makkelijker te maken heeft Marktplaats dan ook haar eigen app ontwikkeld. Hier kunt u op elk moment van de dag en waar u maar wilt via uw smartphone bieden op producten of juist uw eigen spullen te koop aanbieden. U kunt de app terugvinden in de Apple Appstore en Google Play.
Het gebruik van Marktplaats gaat heel gemakkelijk in zijn werk. Het enige wat u nodig heeft om een advertentie te plaatsen is een e-mailadres en een paar minuten tijd. Allereerst kiest u de productgroep waaronder het artikel dat u wil verkopen valt, en daarna een subcategorie. Vervolgens hoeft u enkel en alleen nog een objectbeschrijving in te vullen en eventueel een foto van het artikel te uploaden. Daarna kunnen eventuele kopers bieden op uw advertentie of u direct contacteren om bijvoorbeeld tot een prijs overeen te komen.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft over Marktplaats, kunt u enkel alleen digitaal contact opnemen met de klantenservice. U kunt allereerst het contactformulier dat u op de website kunt terugvinden invullen. Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van Marktplaats. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/Marktplaats) als Twitter (@Marktplaats). De klantenservice zal uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden, maar in ieder geval binnen twee dagen.
Het hoofdkantoor van Marktplaats is gevestigd op Wibautstraat 224, 1097 DN Amsterdam. U kunt het hoofdkantoor van Marktplaats bereiken via telefoonnummer 020 – 2150838.

Het klantenservice Marktplaats telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Marktplaats

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Marktplaats. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Marktplaats, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
prijzig voor korte dienst en verkeerd doorverbonden...
- Eduard Porton

★☆☆☆☆
Het is treurig te ervaren dat u het voor uw klanten onmogelijk maakt om contact op te nemen. Het dringende contact heeft te maken met een storing op uw site. Dit kost inkomsten. Iets wat Marktplaats niet kan gebeuren want zij dat opgelost door alles direct te incasseren.
- Hendrik Slot

★★☆☆☆
Ik heb al sinds vier dagen geen mogelijkheid om op "marktplaats" advertenties te komen. En dit tel. nr. 020-2150838...doet helemaal niets
- h.vos

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous

H.hajija

Ik Hab tijtje geleden via mp puppys besteld en belikt
Zijn ze opiichter te zijn mij vraag is hoe kan ik mij
Geld terug te krijgen ik hab email ADR en
Banknummer
Kont uw mij helpen. I

Ik wacht op uw antwoord

Jan Krist

Niet vriendelijk en werd notabene ook nog verkeerd doorverbonden. en dat voor dat tarief….

Jan Krist

Niet vriendelijk en werd notabene ook nog verkeerd doorverbonden. en dat voor dat tarief….

Bjorn

Snel geholpen

Claudia

Geachte marktplaats,

Vanmiddag een dagtopper geplaatst voor bijna 4 euro.
Tot mijn schrik zag ik net dat deze advertentie
door U verwijderd is?

Hoe kan dat!

Hoor graag van U

M vr Gr

Claudia

Bart

Slechte service

marcus

Hallo ich habe ein Boot über Marktplaats.NL gekauft. Ich muss die Angaben zu dem Boot Nr 800852994 (Bayliner 2655) haben. Über die Nummer ist jetzt ein anderes Boot eingestellt. Ich habe einen Bayliner 2655 ciera Sunbridge gekauft. Die Anzeige mit der Nummer 800852994. Datum 20.5. 2014. Der Verkäufer hat mich betrogen. Biite geben sie mir die Daten der Anzeige vom 20.5.2014. Bitte. Danke Bauschulte

wesley

Goedendag waarom worden mij advertenties verwijderd ik zet een advertentie en hij wordt gelijk verwijderd hoe kan dat ik zou graag antwoord wil hebben plus het kost me nu vijf euro gewoon voor niks neem alstublieft contact met mij op

Mvg wesley effing

HT

Even een vraag, mijn naam is HT en ik ben al 8 jaar actief op marktplaats, heb inmiddels een nieuw
mailadres aangemaakt hatoepoel@gmail.com heb weer
een nieuwe advertentie moeten plaatsen, heb ik ook gedaan maar nu staat er 1 dag actief terwijl ik al 8 jaar
actief ben, hoe kan dat graag een reactie terug.

ahennep

ik ben ontevreden over de nieuwe marktplaats ik plaats een advertentie en krijg wat reacties plots wil ik inloggen om te kijken naar de reacties wat denk je u account is geblokkeerd zoo maar zonder een rede op te geven hier ben ik dus echt niet blij mee ik denk dat markt plaat heel snel van die top tien afgaat als het zoo door gaat ahennep@outlook.com

I.Schuurman

Onterechte afschrijvingen sinds 4 maanden!
0206658133
tai chi in bedrijf
info@taichi-inbedrijf.nl

Marianne Overbeeke

Goedenavond afdeling gebruikersbescherming, ik geloof dat er dan iets niet helemaal goed is gegaan met de berichtgeving want het klopt dat ik inderdaad betaald heb aan de desbetreffende persoon alleen ik heb het prodoct wel ontvangen, maar het is totaal anders dan op haar advertentiefoto en de maat is anders dan beschreven stond. Ik heb in plaats van de echte originele nike sportschoen de na-maak versie ontvangen en daar dus wel 150 euro voor betaald. En ik kan in geen mogelijkheid meer contact krijgen met de adverteerder.Het IBAN nummer van de desbetreffende persoon is: NL62 RABO 0117 2318 78Hartelijk dank voor het in behandeling nemen van mijn melding.Ik hoop spoedig van u te horen.Met vriendelijke groet, Marianne Overbeeke

sonja van der meer

ik ben opgelicht en wil het aangeven maar kan gewoon niet een melding doen van een actieve oplichtster via mp is toch wel triest he…….ik moet haar emailadres invoeren die heb ik niet maar heb wel haar bankgegegevens 169963845 cynthia prins in hellevoetssluis kunt u contact met mij opnemen 06-14575009

jordinetten29@gmail.com

Krijg geen nieuw wachtwoord voor marktplaats

hans-68@live.nl

beste mensen,

het is te gek voor woorden,dat ik moet gaan betalen om marktplaats te bellen.
0,80 euro cent per minuut?? is toch niet meer nogmaal.

gr hans

TPL zzp-er

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik mij advertentie met nr. 401218 om hoog maken, uw advies aub.
Alvast bedankt, gr. TPL zzp-er.

C.c.e. Deak

Horloge besteld en betaald. Bij levering bleek het horloge niet te lopen en was geknoeid met afdekfolie van glas over de wijzerplaat. Na email aan klantenservice, een antwoordmail met verzoek om “inlichtingen” (niet nader omschreven). Na meerdere mails met omschrijving van de klachten:geen antwoord. Geen telefoonnummer van klantenservice vermeld.

ina

Bij marktplaats begint het momenteel om geld te gaan.
Dus voor bedrijven die betalen voor het adverteren.
Voor de gewone man is geen plaats meer, want die leveren niets op

l munten

hallo marktplaats
ik heb 1 maand geleden 5.95 euro gestort op jullie rekening
voor verzendkosten van een gratis plastik apperaat tegen
snurken maar heb dit nooit ontvangen
mvg l munten v postelstraat 25 5914pn venlo

HF.Wijnstok

Heb al 2 x een klacht ingevuld maar krijg geen reactie!
Ik kan namelijk niet meer inloggen!
Zou graag de redenen willen weten.
Alvast mijn hartelijke dank.

Mvg.HF.Wijnstok

j beiering

hierbij wil ik opheldering van mijn marktplaats ik word ten onrecht van marktplaats geblokkerd heb nooit geen melding van u gehad van wat ik verkeerd doe er word wel bij omhoog plaatsing geld door u gehind dit vindt ik echte oplichting ik stel u dan ook in de gelegenheid voor opheldering van dit probleem en dat u spoedig kontakt met mij opneemt wandt mijn goeie naam word ten onrechte slecht gemaakt anders neem ik jurdiche stappen mijn mobielnummer is 0637333572 hoop spoedig op u gehoor en uitleg mvg j beiering

p meijer

ik heb meer als een week geleden een lamp besteld en nog steeds niet ontvangen

rutgers

tot dit w-e tevreden. maar nu heb ik , per ongeluk, al mijn zelfgeplaatste advertenties verwijderd, en nu kan ik niemand vragen of ik dit nog kan terugvinden….
mw rutgers
bergen op zoom

06 20 47 43 42

martin

zonde van mijn 4 minuten nummer heeft niets van doen met marktplaats

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Marktplaats

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Marktplaats?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu