U zocht: klantenservice Manutan voorheen Overtoom

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Manutan voorheen Overtoom?

Bel 035-2046666

klantenservice Manutan voorheen Overtoom

Beoordeling:

klantenservice Manutan voorheen Overtoom
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Manutan, voorheen Overtoom, heeft alles voor kantoorinrichting, magazijninrichting, werkplaatsinrichting en buitenterrein. In Nederland en België is Manutan de bekendste leverancier van deze artikelen. De oorsprong van Manutan ligt in 1946. Rein Sjenitzer startte toen de eerste Overtoom winkel in Amsterdam, een postorderbedrijf in bouten en moeren. Het voormalige Overtoom maakt nu bijna 20 jaar deel uit van de internationale Manutan Group, een familie van sterke organisaties, die het belang van medewerkers, klanten en de samenleving vooropstellen. De Manutan Group bestaat uit 25 organisaties in 19 landen, er werken circa 1600 medewerkers bij de Manutan Group. De introductie van de nieuwe naam van het voormalige Overtoom staat symbool voor een volgende fase waarin de kwaliteiten van het vertrouwde merk Overtoom worden gecombineerd met die van de Europees opererende Manutan Group. De sterke punten van Overtoom worden behouden en er worden nieuwe voordelen aan gekoppeld. Hierdoor kunnen klanten kiezen uit meer dan 40.000 producten en wordt werken elke dag leuker, makkelijker, veiliger en succesvoller. Manutan levert producten van intern transport & opslag, kantoorartikelen, afvalverwerking, gereedschap tot milieu, schoonmaak en persoonlijke veiligheid. Ook verzorgt Manutan de complete inrichting van kantine, receptie, werkplaats, kantoor en buitenterrein. De inkoopadviseurs helpen klanten hun secundaire inkoopproces te verbeteren. Op de website van Manutan vindt u een overzicht van de producten en diensten die Manutan aanbiedt. Manutan heeft ook altijd een aantal aanbiedingen, zodat de producten tijdelijk nog goedkoper zijn. Via de webshop is het mogelijk de producten direct te bestellen, ze worden dan zo snel mogelijk bij u bezorgd. De klantenservice van Manutan is te bereiken via het telefoonnummer 030 – 229 63 95 van maandag tot met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt ook contact op nemen met de klantenservice door te mailen naar het e-mailadres service@manutan.nl of een fax te sturen naar 030 – 229 61 39. De klantenservice is er voor al uw algemene vragen, vragen over uw order status, aflever informatie, beschadigingen en reparaties, ruilen en retourneren en garantie informatie. Als u bestel,- en productinformatie wenst kunt u bellen naar het telefoonnummer 030 – 229 61 11 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor bestel,- en productinformatie kunt u ook mailen naar bestel@manutan.nl. Het hoofdkantoor van Manutan is Den Helder is gelegen aan de Elandlaan 2 met postcode 3734 CP. Als u schriftelijk contact wenst met het hoofdkantoor van Manutan kunt u een brief sturen naar Postbus 2, 3734 ZG Den Dolder. Het telefoonnummer van het hoofdkantoor is (030) 229 62 11.

Het klantenservice Manutan voorheen Overtoom telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Manutan voorheen Overtoom

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Manutan voorheen Overtoom. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Manutan voorheen Overtoom, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Manutan voorheen Overtoom

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Manutan voorheen Overtoom?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu